Így változik hamarosan az RTL és a TV2 műsorrendje

Több műsortól is könnyes búcsút kell vennünk, de ne csüggedjünk, érkeznek helyettük újak!

A vállalhatatlan József gazda kalandjai sajnos (?) ezen a héten véget érnek az RTL-en, ahogy a Survivor túlélői sem küzdenek tovább, így jövő héttől

egy vadonatúj műsor, Az árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimireality színesíti majd a hétköznap (és szombat) estéinket.

Az Árpa Attila műsorvezetésével készült program gyakorlatilag a minden jóféle házibulit megfűszerező „gyilkosos” játék tévés megvalósítása. Azaz a 22 hírességnek (köztük Nagy Zsoltnak, Szalay Bencének, Dobos Evelinnek, Horváth Évának, Görög Zitának vagy Sváby Andrásnak) túl kell élnie egy „gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék a 20 millió forintos fődíjat.

Forrás: RTL


A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek ártatlan társaikkal.

Az ártatlanok feladata leleplezni az árulókat, illetve amennyiben gyanúba keverednek, meggyőzniük társaikat saját ártatlanságukról.

A hétköznapokon és szombaton 19:45-ös kezdettel érkező krimireality mellett jön végre az eddig csak streamen megmutatott A Király című, Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat (hétfőtől csütörtökig 21:15-től) és az Éden Hotel című párkereső reality (hétfőtől csütörtökig 22:25-től); péntek esténként pedig 21:15-től a Kanapéhuszárok, 22:15-től pedig – dupla részekkel – a CSI: Las Vegas-i helyszínelők várnak.

Forrás: TV2


Ami a TV2-t illeti, itt az Ázsia Expressz epizódjai zárulnak a héten, így jövő héttől hétfőtől péntekig 19:55-től a Farm VIP új évadának adásait láthatjuk (olyan versenyzőkkel, mint Rippel Ferenc, Rékasi Károly, Szabó Simon, Balogh Edina vagy Bíró Ica). Mivel az új Farm VIP november 20-án dupla évadnyitóval jelentkezik, a Párharcot a jövő héten csak keddtől péntekig nézhetjük 21:35-től a csatornán, de utána, november 27-től minden visszatér a rendes kerékvágásba, és a sztárvetélkedőt is hétfőtől péntekig sugározzák.

 

A Királyra érdemes benevezni

Megnéztük A Királyt, és most Zámbó Jimmyt akarunk hallgatni

Íme, egy olyan sorozat Zámbó Jimmyről, ami még azoknak is tökéletesen élvezhető, akik soha nem szerették Zámbó Jimmyt, ami visszaadja a kort, az énekes felemelkedését, és ami nagyon fontos, a hangot!

Tovább