Ilyen lett az új Kacsamesék magyar szinkronja

Már az első részletek megosztották a Kacsamesék kedvelőit - vajon a szinkronhangokhoz mit fognak szólni?

Hamarosan indul az új Kacsamesék a Disney csatornán - és már megtekinthetünk egy rövid részletet, amiben új hangjukon szólalnak meg a kor animációs trendjeihez hozzáigazított szereplők. Ismét láthatjuk Dagobert bácsit, Tiki, Vikit, Nikit, Donald kacsát, Kvákk kapitányt és a kis Webby-t, de valószínűleg a többi klasszikus szereplő is felbukkan majd előbb-utóbb.

Amint azt láthatjuk, elég Indiana Jones-osra vették a történetet, a kacsacsalád árkon-bokron, víz alatt és mindenféle veszélyes helyeken kalandozik, Dagobert bácsi vezényletével új, ismeretlen szegleteit fedezik fel a világnak, és a vén milliárdos baromfi még egy kínai sárkányon is lovagol.

 

 

Az eredeti, 1987-90-ig sugárzott sorozat magyar változatának szinkronja igazi klasszikussá vált. Dagobert bácsit a 2011-ben elhunyt Kenderesi Tibor szólaltatta meg, a három kacsagyerek Pogány Judit volt, Balogh Erika hihetetlenül aranyossá tette a kis Webby-t, Kvák kapitányt pedig Dózsa László szinkronizálta. Donald kacsaként Szombathy Gyula adott ki magából fura, torokfájdító hangokat.

Érthetetlen, hogy Donald kacsa miért nem tud rendesen beszélni?

Aki késztetést érez magában, ennek a videónak a segítségével megtanulhat Donaldul.