Iszonyú kínos pillanatokkal indult A Konyhafőnök jubileumi évada

10. alkalommal jelentkezett a gasztro reality civil évada, amiben máris adódott pár kellemtelen helyzet.

A Konyhafőnök győztese egy trófeát és 10 millió forintot vihet haza, és ezúttal bevezettek egy újdonságot is, az aranygombot: ennek megnyomásával a játékos automatikusan a séf csapatába kerül. A háromtagú zsűri (Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő) előtt egy eléggé vegyes társaság gyűlt össze, hogy megmutassa szakácstehetségét. Volt itt korábbi ValóVilág villalakó, bűvész, sőt, két zsűritag exe is feltűnt, ami elég kellemtelen jelenethez vezetett.

 

Pintér Vivien, aki Fördős Zével és Rácz Jenővel is járt, úgy lépett be a stúdióba, hogy biztos meg fogják ismerni, ehhez képest még a nevét se tudták, amin eléggé megrökönyödött:

- Hogy hívnak?! Azt hittem, hogy azért… Azt hittem, megismersz. Nem vagyok ismerős?

 

 

Én azt gondoltam, hogy meglátnak, egyből megismernek, örülnek nekem, megkérdezik, hogy hogy vagyok, mi újság van velem, stb. De hát ők egy teljesen más oldalról közelítették meg ezt a dolgot, és hát igazából ez engem váratlanul ért. Az a pillanat volt a leginkább..., nem is azt mondom, hogy dühítő, de talán ez a legjobb szó rá, amikor Zé megkérdezte a nevem.

- mondta Vivien.

 A fiúknak nehezen jöttek vissza az emlékek, próbálták (egy kissé prosztó) humorral menteni a helyzetet, de mint kiderült, Zé annak idején el is tűnt, amivel a lány a stúdióban szembesítette. Végül a zsűritag úgy engesztelte ki Vivient, hogy segített neki a főzésben. Később mindketten elmesélték, hogyan élték meg a találkozást.

 

 

De talán nem is ez volt Zé és Rácz Jenő legkínosabb pillanata, ez még csak az előszobája volt annak, hiszen később közösen köpülték a vajat. A két zsűritag nyilván lecsapta az ócska poénokat, mint hogy „Az évek, meg a rutin”, vagy hogy

- Kifröccsent egy kicsi.
- Az a lényeg.

- itt már a hölgy játékos szállt be a kellemetlen viccelődésbe.

 

 

(via RTL)