Itt a Mellékhatás 2. évadának első előzetese

Sőt, megérkezett az Apatigris új évada is! Érdekesség, hogy Scherer Péter mindkét saját gyártású RTL-sorozatban szerepel.

A Mellékhatás második évada hamarosan elérhető lesz az RTL+ felületén, ám konkrét premierdátum egyelőre még nincs. Azt már 2020 nyarán is tudni lehetett, hogy a béranyaság témájára felhúzott széria, amelyben olyan sztárok szerepeltek, mint Borbély Alexandra, Sztarenki Dóra, Nagy Zsolt és Tenki Réka, kap egy második évadot is, mivel az RTL hatalmas sikernek könyvelte el a szériát. 

Azóta igen nagy volt a csend a produkció körül, az új évadot beharangozó előzetesből viszont kiderült: több új arc is látható lesz az új részekben – többek között Anger Zsolt, Balsai Móni, Scherer Péter és Kovács Tamás. Íme a trailer:

 

És ha már Schrerer Péter és RTL+: a tévécsatorna streamingplatformjának előfizetői számára január 18-tól már elérhető az Apatigris vadonatúj, harmadik évadának első epizódja. A széria már így is impozáns színészgárdájához új szereplőként csatlakozik Hernádi Judit és Lengyel Tamás.

 

 

Az RTL saját fejlesztésű sorozatának új évadában Labanc Péter (Scherer Péter) úgy dönt, hogy összeköltözik szerelmével, Glóriával (Ónodi Eszter). Nem élvezhetik sokáig az együttlétet, ennyi gyerek mellett minden napjuk válság-menedzsmentből áll. Vivi (Rujder Vivien) és Kornél (Simon Kornél) között a gyermekvállalás miatt robban ki vita. A hirtelen támadt kapcsolati krízist álomnyaralással akarják feloldani.

Laura (Schmidt Sára) szívesen dolgozna ügyvédként, hogy kitaláljon a pelenkázás, etetés, altatás monotóniájából. Megbeszélik Gáborral (Medveczky Balázs), hogy felcserélik a szerepeket, és a férfi marad otthon Lujzival. Gábor azonban egy napig sem tartja be a megállapodást. Szandra (Michl Juli) ott marad Glóriával és Péterrel az új lakásban. Egy rosszul sikerült buli után szobafogságot és zsebpénzmegvonást kap, ami ellen az egyetemista lány minden eszközzel föllázad. Az évad során párkapcsolati tanácsokat osztogat Mikinek, Kornél öccsének (Krausz Gábor). Barátságuk idővel kölcsönös vonzalommá alakul.

 

(via RTL.hu)