Itt az Árulók – Gyilkosság a kastélyban játékosainak teljes névsora!

Újabb 10 játékossal bővül Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban névsora, ezzel teljessé vált a szereplők listája. Az RTL vadonatúj krimi-realityje november 20-án indul.

22 híresség egy Tudor-stílusú kastélyba tart, hogy részt vegyen egy idegtépő megmérettetésen: túl kell élniük egy „gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat.

 

A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek Ártatlan társaikkal. 

 

Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzniük társaikat saját ártatlanságukról.

A korábban már bejelentett 12 híresség mellé további 10 játékos csatlakozik: Nyáry Luca író, Tapasztó Orsi mentálhigiénés szakember, Görgényi Fruzsina színésznő, dr. Gyenesei Leila világbajnok öttusázó, Schumacher Vanda műsorvezető, Tóth Szabi zenész, Mohai Tamás színész, Visváder Tamás üzletember, Varga Ferenc taktikai tréner, Solti Ádám színész. A játékmester Árpa Attila lesz.

Forrás: RTL Sajtóklub / Udvardi Attila

Ez is érdekelhet

November 20-án jön az RTL legújabb dobása, egy krimi-reality

November 20-án érkezik az RTL-re Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban: a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játéka.

Tovább

 

A játék kezdetén mindenki ártatlanul érkezik a kastélyba, de ez nem marad sokáig így: a Játékmester (Árpa Attila) a Kiválasztó Ceremónián titokban kijelöli az Árulókat, akik elkezdenek vadászni a többiekre, az Ártatlanokra. Éjszakánként, miközben mindenki alszik, az Árulók döntése nyomán az Ártatlanok közül valaki örök álomra szenderül. Az életben maradtak – körükben az Árulókkal – másnap reggel szembesülnek azzal, hogy egy társuk távozott a játékból. 

Forrás: RTL Sajtóklub / Udvardi Attila

Forrás: RTL Sajtóklub / Udvardi Attila





Árulók – Gyilkosság a kastélyban - november 20-tól minden hétköznap és szombat este jelentkezik a műsor az RTL-en. Az epizódok az RTL+ felületén is megtekinthetők.

(RTL Sajtóklub)