Itt az első trailer a Harry hercegről és Meghanról szóló filmhez

A kanadai Lifetime csatorna a jelek szerint sokat merített a „kegyvesztett” hercegi pár Oprah Winfrey-nek adott interjújából.

A kanadai Lifetime tévécsatorna betartotta a korábbi ígéretét, és Harry & Meghan: Escaping the Palace (azaz: Harry & Meghan: Menekülés a palotából) címmel leforgatta a harmadik filmet is a brit királyi családdal látványosan szakító sussexi hercegről, Harryről és az amerikai színésznőből lett sussexi hercegnéről, Meghan Markle-ről. A filmhez, amelyben Jordan Dean alakítja Harryt, a feleségét pedig Sydney Morton, már kijött egy rövid, kedvcsináló előzetes is. Íme:

A trailer láttán sokan úgy vélik, hogy a film nagyban támaszkodik a hercegi pár Oprah Winfrey-nek adott, nagy vitát kiváltó márciusi interjújára (amiről ebben a cikkünkben írtunk részletesen itt a PORT.hun). Többek között erre utalnak állítólag az alábbi jelenetek az előzetesben:

  • amikor Harry azt mondja Meghannak: „Látom, hogy szó szerint a halálba hajszolnak, de képtelen vagyok ezt megállítani.”
  • amikor Meghan azt mondja a kisfiuknak, Archie-nak: „Én vagyok az az ember, aki erős, és rendbe fogja hozni a dolgokat.”
Harry és Meghan ama bizonyos Oprah-interjú közben (fotó: Harpo Productions / Joe Pugliese via Getty Images)

 

A Lifetime azt ígéri, a Harry & Meghan: Escaping the Palace részletesen feltárja majd, mi is történt valójában a palotában, ami arra késztette Harryt és Meghant, hogy mindent hátrahagyjanak saját maguk, és a fiuk, Archie jövője érdekében. A kanadaiak heves érdeklődése a „kegyvesztett” hercegi pár iránt természetesen nem véletlen. A királyi családtól függetlenedni vágyó Harry és Meghan 2019-ben költözött át Kanadába, ám miután a helyiek felháborodtak, amiért a védelmi költségeiket a kanadai államnak kell állnia, 2020 nyarán a pár inkább Los Angelesben vásárolt villát.

A filmváltozat egyébként koránt sem nyerte el mindenki tetszését. A brit Independent például összegyűjtött jópár olyan karcos kommentet a közösségi médiából, amelyek szerint Jordan Dean és Sydney Morton még csak nem is hasonlítanak Harry hercegre és Meghan hercegnére. (via Metro.co.uk & Independent.co.uk)