Itt vannak a Farm VIP és A Konyhafőnök VIP legújabb kiesői

A Farm VIP-ból a Love Islandből is ismert egykori szépségkirálynő, Szarvas Andi távozott, a főzős műsorból pedig Osváth Zsolti YouTubernek kellett hazatérnie.

A Farm VIP kedd esti adásában Völgyi Zsuzsi kapta a többiektől a legtöbb szavazatot, így ő ment párbajozni, ellenfelének pedig Szarvas Andit választotta. A Romantic énekesnőjének és a szépségkirálynőnek az volt a feladata, hogy

egy-egy rudat kellett kitartaniuk, anélkül, hogy leengednék.

 


Az 5 percnél is tovább tartó erőpróbán végül Völgyi Zsuzsi bizonyult erősebbnek, így Szarvas Andi esett ki a versenyből. Demcsák Zsuzsa műsorvezető pedig további drámai bejelentéseket tett: elmondta, hogy ez volt az utolsó farmgyűlés, és hogy ezentúl felgyorsulnak az események. A Farm VIP-val kapcsolatos rendkívüli változásokról ebben a cikkünkben írtunk.


De kedd este elbúcsúztattak valakit az RTL műsorából, A Konyhafőnök VIP-ból is. A döntő hetén minden versenyző igyekszik a maximumon teljesíteni, a rájuk nehezedő teher miatt viszont sokaknak nehezükre esik megfelelniük a séfek elvárásainak.

Az első főzés során Kardos Eszter teljesített a legjobban, akit később a zsűri egyenesen a mezőny legerősebb versenyzőjének titulált.




Osváth Zsolti teljesített ezzel szemben a leggyengébben, így a zsűrinek fájó szívvel ugyan, de meg kellett hoznia a döntést: számára a verseny véget ért. A YouTuber kifejtette, hogy rengeteget tanult a séfektől, és hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy Sárközi Ákos mentorálása alatt főzhetett. Arra is büszke, hogy a döntő hetén egyedüli kék férfiként főzhetett a zsűrinek, így akár most azonnal újrakezdené a versenyt.


(via tv2play.hu, rtl.hu)