Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Foglald el a tévénézős kanapét, és hajrá!

Micsoda nő! - Cool, október 30. szombat, 20.20h

A jóképű és sikeres Edward Lewis (Richard Gere) üzleti ügyben Los Angelesben tartózkodik, amikor egyik este szórakozásképpen felcsípi az utcán sétáló csinos, de kezdő örömlányt, Viviant (Julia Roberts). Az este kellemesen telik, s másnap a férfi különös ajánlatot tesz a nőnek: megkéri, vegye át partnere szerepét egy igen fontos üzleti héten. Viviannek tetszik az ajánlat, bár gyakran nehéz feladatok elé kerül, ám varázslatos természetességgel és különös megérzéseivel oldja meg a kihívásokat. A különleges és izgalmas lánynak még végül a jégszívű üzletember sem állhat ellen.

 

Sikoly - Filmcafe, október 30. szombat, 21h

Sidney (Neve Campbell) tinédzserként száll szembe szorongásaival. Anyját csupán néhány hónappal ezelőtt gyilkolták meg, apja csak az üzletnek él, mit sem törődik lányával; sőt még barátja is örökös feszültségben tartja a magányos lányt. És még mintha ez sem lenne elég, brutális sorozatgyilkos kezdi el terrorizálni a csendes kisvárost, de főként Sidney iskolatársát, Casey Beckert (Drew Barrymore). A gyilkos kedvenc horrorfilmjeiből merít ihletet, hogy felforgassa a várost és kollégiumát. Mindent felhasznál, amivel rászedheti áldozatait. Mindenki gyanús és senki sincs biztonságban. Sidneyn múlik, véget ér-e a rettegés. Az egyetlen bizonyíték egy félelmetes maszk.

 

A spanom csaja - TV2 Comedy, október 30. szombat, 21h

Dustin halálosan szerelmes Alexisbe. Az okos, gyönyörű és szexi csajnak azonban nem igazán tetszik kapcsolatuk ilyetén alakulása, rövid úton lapátra teszi a srácot. Az elkeseredett ifjú szakemberhez, azaz a barátjához fordul segítségért. Tank igazi specialista hírében áll: randevúzni viszi az exbarátnőket, majd pokollá téve életüket, szinte rákényszeríti őket, hogy visszameneküljenek egykori kedvesük karjaiba. Alexisszel azonban nem a megszokott módon mennek a dolgok. A lány nem dől be a trükköknek, ráadásul Tank különös bizsergést érez iránta.

 

Spíler - Viasat6, október 30. szombat, 21h

Régen minden szélhámos és bérgyilkos tudta, mit illik és mit nem, ám ma már nem tisztelik az öregeket az alvilágban. Amikor egy orosz banda ravaszkodásainak köszönhetően több millió dollár kerül egy kis bőröndbe, a városban minden gyanús alak úgy érzi, hogy eljött az ő ideje. Mind közül a legarcátlanabb One Two (Gerard Butler), aki a csinos könyvelő, Stella (Thandie Newton) és a korrupt politikus (Tom Wilkinson) látszólagos támogatásával hajt rá az adómentes jövedelemre.

 

Vanília égbolt - Paramount Network, október 30. szombat, 21h

Történet egy New York-i kiadó fiatal vezetőjéről, aki váratlanul a romantika, a komédia, a gyanakvás, a szerelem, a szex és az álmok hullámvasútján találja magát, miközben kétségbeesetten keresi saját lelkét.

 

Apu vagy anyu? - Moziverzum, október 30. szombat, 21h

Vincent és Florence életük álláslehetőségét kapták meg az ország két különböző pontján és épp válni készülnek. Bár imádják gyermekeiket, szeretnének mindketten karrierjükre koncentrálni, így igyekeznek elérni a gyerekeknél, hogy azok a másikat válasszák.

 

Édes november - Sony Movie Channel, október 30. szombat, 21h

Nelson Moss magának való, munkamániás üzletember. Egy napon összehozza a sors Sarával, aki miatta bukik meg az autóvezetői vizsgán. A lány csipkelődő modora egyszerre vonzza és taszítja a férfit, aki csak akkor lágyul el végképp, amikor Sara elmondja az igazat magáról. Halálos betegségben szenved, nincs sok ideje hátra. A legfontosabbat viszont elhallgatja a lány: nem akar és nem tud tartós kötöttséget vállalni. Elcsavarja egy-egy feltűnően morcos és kellemetlen alak fejét, majd egy hónap után, a jól végzett munka örömével továbbáll. Nelson nem tudja, hogy ő a kiszemelt édes, novemberi áldozat?

 

District 9 - Film Mánia, október 30. szombat, 21h

Lassan már 28 éve, hogy az idegenek űrhajója Dél-Afrikába érkezett. Alig vártuk, hogy a földönkívüliek végre kapcsolatba lépjenek velünk, de a találkozást nem ilyennek képzeltük. A két faj között elmérgesedett a helyzet. Az állam és az MNU ideiglenes szállásokon látta vendégül őket, ami mára már emberek elől elzárt terület, mely egy élhetetlen szeméttelepre hasonlít. Az idegenek lassan olyanokká váltak, mint az állatok. Már nem akarjuk, hogy itt legyenek. Miért nem mennek el? Miért nem arra fordítja az állam a pénzünket, hogy végre kitessékelje őket az űrbe? Polgárháború fenyeget. Az MNU át akarja telepíteni a tiltott zónában élő lényeket egy másik, városon kívüli területre. Ekkor elszabadul a pokol.

 

Az ügyfél - Duna Tv, október 30. szombat, 21.10h

Mark és kisöccse akaratukon kívül szemtanúi lesznek egy ügyvéd öngyilkosságának. A kisfiú erős sokkot kap, Mark pedig két tűz közé kerül. Mivel ő az egyedüli beszámítható tanú az ügyben, egyik részről a szervezett alvilág, más felöl pedig egy rámenős államügyész keseríti meg az életét. A veszélybe került vadóc Marknak nincs más választása: sürgősen ügyvédet kell kerítenie magának…

 

Miért pont Ő? - Moziverzum, október 30. szombat, 22.50h

Ned Fleming a széltől is óvja imádott lányát. A szünidő alatt Kaliforniába utazik, hogy meglátogassa a Stanford egyetemen tanuló lányát, ahol találkozik Stephanie kedvesével is. Valóságos rémálom számára a dilis, elviselhetetlen és meghökkentően gazdag Laird. Ned úgy gondolja, hogy a fickónak nincs ki mind a négy kereke, és nem hajlandó eltűrni a szeszélyeit és a gátlástalanságát, míg Laird szerint az apósjelölt kissé morcos és zord figura. Kettejük összecsapása persze totális háborúba torkollik...

 

Ha a férfi igazán szeret... - SuperTV2, október 30. szombat, 23.10h

Alice és Michael Green házassága mintaszerű. Szenvedélyesen szeretik egymást, minden gondjukat-bajukat megosztják egymással és van két gyönyörű lányuk. Olyanok ők együtt, mint ahogy a képeslapokban a boldog családokat ábrázolják. De a romantikus felszín mögött ott lapul Alice szörnyű titka, amelyet nem csak családtagjai, hanem saját maga elől is rejteget. Ez a titok, mint egy időzített bomba, egyik pillanatról a másikra válságba sodorja Alice és Michael harmonikus házasságát, fenekestül felforgatja addigi életüket. De a családtagok egymás iránt érzett szeretete, elkötelezettsége és mindannyiuk lelkiereje lehetővé teszi, hogy a nagy robbanás után újra összeszedjék az apróra tört cserepeket és megpróbáljanak közösen szembenézni Alice problémájával.

 

Családi üzelmek - RTLII, október 30. szombat, 23.20h

David (Jason Sudeikis) megértő szívű díler, és bízik benne, hogy ha mindig kispályás marad, nem érheti baj. Miközben éppen jót cselekszik, kirabolják, így nem tud elszámolni sem az anyaggal, sem a pénzzel. Kénytelen elvállalni egy rázós melót a mexikói drogkartellnek. Családapának álcázza magát, és a tuti álca kedvéért leszerződtet még pár családtagot. Hamarosan a szomszéd sztriptíztáncosnővel (Jennifer Aniston) és két züllött kiskorúval családi túrára indul Mexikóba. Az ötlet jó, a kivitelezés azonban elképesztő következményekkel jár.

 

A tökéletes trükk - RTL Klub, október 30. szombat, 23.50h

A múlt századforduló Londonjában két fiatal varázsló verseng egymással: a feltűnő és kifinomult Robert Angier (Hugh Jackman), és az egyszerű, ám igazi géniusz Alfred Borden (Christian Bale). Eleinte barátság és egymás munkája iránti tisztelet jellemzi a kapcsolatukat. Ám amikor a legnagyobb dobásnak szánt trükkjük rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak, és legfőbb vágyuk az lesz, hogy a másikat legyőzzék. Ezért már semmi sem drága. Gyűlöletük, versengésük nem ismer határokat.

 

Mennyei örömök klubja - M2, október 30. szombat, 00.40h

Történet négy kínai nőről, akiket sorsuk Amerikába sodort. Mindannyiuknak lánya születik, akik már az új hazában nőnek fel. A kínai lét jegyeit magukon viselő asszonyoknak nem könnyű beilleszkedni a számukra idegen közegbe, talán ezért is ragaszkodnak annyira egymáshoz. Időről-időre összejárnak, közös vacsorákon, kártyapartikon vesznek részt. Beszélgetéseik során emlékeznek a múltra, ifjúságukra, arra a nehéz korszakra, ami arra az elhatározásra vezette őket, hogy új hazát keressenek maguknak. Az évtizedeken át tartó barátságot tovább örökítik gyermekeikben is, akik már teljesen másként élnek, az ősi hagyományokat csak a mesékből, elmondásokból ismerik. A fiatal lányok már beleszülettek a modern Amerikába, számukra szüleik ragaszkodása a hagyományokhoz sokszor terhesek. Az egyik anya halála szomorú alkalom arra, hogy a többiek ismét találkozzanak egymással. A beszélgetések egy addig titkolt, más világra is fényt derítenek.