Itt vannak a legjobb filmek szombat estére

Ha otthon képzeled el a szombat estédet.

Most már elég! - Filmcafe, április 22. szombat, 18.40h

Minden csodálatosan alakul Slim életében. Megismerkedik a jóképű Mitch-el, és esküvőjük után nem sokkal megszületik kislányuk is. A tökéletes boldogság azonban szertefoszlik, mikor Slim megismeri férje rejtett, sötét oldalát. A brutális férj a veréstől sem riad vissza, hogy sakkban tartsa feleségét. Az egyetlen kiút a szökés a pokollá vált családi fészekből. Mitch azonban ördögi módon a nyomukra bukkan, pénze és befolyásos barátai segítségével mindenhol fenyegeti őket. Anya és lánya már sehol sincsen biztonságban. Slimnek nincs más választása: a menekülés helyett fel kell vennie a harcot. Megkezdődik a küzdelem életre, halálra.

 

Sejtcserés támadás - RTL KETTŐ, április 22. szombat, 18.50h

Kassie (Jennifer Aniston) és Wally (Jason Bateman) régóta barátok. Mivel Kassie-nak nincs szerencséje a szerelemben, úgy dönt, hogy mesterséges megtermékenyítéssel vállal gyermeket. Wallynak azonban nem tetszik ez az ötlet, de nem meri bevallani Kassie-nek, hogy szerelmes belé. Csalódottságában annyira lerészegedik Kassie megtermékenyítési partiján, hogy nem tudva, mit csinál, kicseréli a sajátjára a spermadonor mintáját. Hét évvel később Kassie visszatér a városba hatéves fiával, Sebastiannal. Miközben a nő igyekszik Rolandot, a vélt spermadonort jobban bevonni a családi életükbe, Wally nem tudja nem észrevenni a sok feltűnő hasonlóságot, amiben ő és Sebastian hasonlítanak.

 

Az utazó - Viasat Film, április 22. szombat, 18.55h

Az amerikai Frank Tupelo (Johnny Depp) matektanár, aki azért utazik Velencébe, hogy a szerelmi csalódását kiheverje. Az élete azonban fenekestől felfordul, amikor a vonaton megismerkedik a gyönyörű Elise-szel (Angelina Jolie). Frank csakhamar azon kapja magát, hogy zsaruk és maffiózók lihegnek a nyomában. Kiderül, hogy Elise valójában bábuként mozgatta, fel- és kihasználta a saját céljai érdekében. Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy túléli mindezt.

 

Kéjjel-nappal - TV2, április 22. szombat, 20h

Amikor June találkozik a rejtélyes Roy-jal, aki láthatóan nem fél semmitől, titkokkal teli, és mindig a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, azt gondolja, talán ő álmai pasija. Ám hamarosan gyanítani kezdi, hogy valami nem stimmel, és rájön, hogy a férfi nem más, mint egy profi ügynök. Nincs sok választása, vele kell tartania, és egyszer csak egy árulásokkal, átverésekkel teli helyzetben találja magát. Halálos kalandokon verekszik keresztül magukat, meghökkentő helyzeteket cseleznek ki közös erővel. A túlélésük egyetlen záloga pedig, ha bíznak egymásban...

 

Szerelmünk lapjai - Cool, április 22. szombat, 20.20h

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.

 

Túl a fenyvesen - Paramount Network, április 22. szombat, 21h

Luke (Ryan Gosling), a félelmet nem ismerő motorversenyző otthagyja az utazó cirkusz kötelékeit, ahol kaszkadőrként dolgozott. Korábbi szerelméhez, Rominához (Eva Mendes) megy, mivel megtudja, hogy fia született a nőtől. Ahhoz, hogy gondoskodjon családjáról, Luke a bankrablásban próbálja ki magát, ahol motorversenyzői tehetségét is kamatoztatni tudja. Feltűnik azonban a színen egy dörzsölt rendőrtiszt, Avery (Bradley Cooper), akinek eltökélt célja, hogy megfékezze a rablássorozatot.

 

Bel Ami - A szépfiú - TV4, április 22. szombat, 21h

Párizs, az 1890-es években. Georges Duroy a katonaságtól való leszerelése után a város meghódítására indul, ám olcsó állással, szűkös anyagi körülményekkel kénytelen beérni. Az ambíciózus fiatalember azonban gyorsan rájön, hogy a nők révén érvényesülhet. Az előnyös külseje és az ellenállhatatlan sármja révén mindenkit kihasznál, hogy egyre feljebb kerüljön a társadalmi ranglétrán. A mind gátlástalanabbá váló ifjú erotikus kalandjai azonban egyre veszélyesebbé válnak.

 

A remény rabjai - Viasat3, április 22. szombat, 21h

1946-ban egy Andy Dufresne nevű bankárt _ noha makacsul hangoztatja ártatlanságát _ kettős gyilkosság elkövetése miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélnek. Dufresne egy Maine állambeli büntetés-végrehajtó intézetbe kerül és hamar meg kell ismerkedjen a börtönélet kegyetlen mindennapjaival, a szadista börtönszemélyzettel, a szinte elállatiasodott rabokkal. Azonban Andy nem törik meg. A bankéletben szerzett tapasztalatai segítségével elnyeri az őrök kegyét és azzal, hogy elvállalja egyik rabtársa illegális akcióiból származó bevételeinek könyvelését, kivívja "társai" elismerését is. Cserébe viszont lehetőséget kap a börtön könyvtár fejlesztésére, ezzel némi emberi méltóságot csempészve a keserű körülmények között élő rabok mindennapjaiba.

 

A keresztapa 3. - Moziverzum, április 22. szombat, 21h

Michael Corleone egyre inkább úgy érzi, hogy családja tevékenységeit ideje lenne legalizálni. A régi típusú maffiának ugyanis mára már leáldozott. Ezért dönt úgy, hogy a szerencsejáték-iparból kiszállva inkább a tőzsde és a bankvilág irányába fordul. Így kerül kapcsolatba a Vatikán egyik bankjával is. S hamarosan olyan üzletet kötnek, ami végleg eldönti a Corleone család sorsát.

 

A rajongó - Viasat6, április 22. szombat, 21h

A népszerű baseball-játékos tudja, hogy rendkívül kiterjedt a rajongótábora, de azt álmában sem gondolta, hogy egyikük ölni is képes lenne érte. Pedig a férfi mindig ott ül az arctalan tömegben, megszállott tekintettel követi kedvenc játékosa minden mozdulatát, és beteg elméjében egyre határozottabb körvonalakat kezd ölteni A TERV. A meccsek után a férfi minden idejét azzal tölti, minden energiáját arra fordítja, hogy megközelítse, megérintse, megszólítsa bálványát. De ha az csalódást okoz, akár le is dőlhet a bálvány, vagy éppen ledöntheti valaki...

 

Utódok - Duna Tv, április 22. szombat, 21.55h

Hawaii a boldogság és a szerelem szigete az odalátogatóknak. Azok, akik ott élnek ugyanazokkal a gondokkal, örömökkel töltik napjaikat, mint bárki más a világon. Matt King eddigi békés hétköznapjait például alaposan felkavarja felesége csónakbalesete, ami után magára marad két lányával, és a kegyetlen ténnyel, hogy élete társa hűtlen volt hozzá. Ráadásul az örökségül rámaradt ősi erdőség eladásáról is döntenie kell, ami a rokonok érdekeit is sértheti. Kénytelen megküzdenie a szív és az ész dolgaival is: a lányaiéval, a rokonaiéval és sajátjával egyaránt.

 

Gyűlölök és szeretek - SuperTV2, április 22. szombat, 22.25h

Lucy egy kiadó társigazgatójának asszisztenseként dolgozik, és próbál felfelé törni a ranglétrán. Ebben jócskán megnehezíti a dolgát a vele szemben ülő ambiciózus Joshua, akivel ki nem állhatják egymást, amit nem is rejtenek véka alá: különböző passzív-agresszív játékaikkal az őrületbe kergetik nem csak a másikat, de munkatársaikat is. Kettejük viszonya azonban akkor kezd el igazán komplikálódni, mikor a gyűlölet mellett a vonzalom is begyűrűzik a kapcsolatukba.

 

Az ötödik pecsét - M5, április 22. szombat, 22.45h

Békés, kispolgári hangulat egy városszéli kiskocsmában. Egy jól összeszokott asztaltársaság beszélget, moralizál jó ételekről, a halálról, feltámadásról, és a háborúról. 1944-et írunk. Másnap mindez már az ő sorsuk is, hisz egy spion árulásának köszönhetően a nyilasok börtönében találják magukat, ahol bebizonyíthatják, hogy a gyakorlatban megfelelnek-e saját maguk elveinek. És vajon melyik a könnyebb: becsülettel meghalni, vagy mások iránti felelősségből megalázottan tovább élni…

 

Roncsfilm - Magyar Mozi Tv, április 22. szombat, 22.55h

Budapest, VIII. kerület, Szigony utca. Zárt világ, saját törvényekkel és sajátos hősökkel. A margó. A hely centruma a Gólya névre hallgató kocsma, ahol az emberek összejönnek, isznak, megverekszenek, majd hazamennek. Valakit hasba szúrnak, mást háton döfnek, a sántán is vonzó Gizi magához veszi Kapát, a nő elcsapott albérlője azonban rátámad a lakásra. Összecsapások zajlanak minden fronton, majd minden bérleményben. A házmester túszul ejti feleségét, aztán egy orvosnőt, Halászéknál egy rossz néven vett gesztus miatt lángra kap az olajkályha. A közösen nevelt disznóba túl sok gáz kerül, ezért szétdurran. Giziék összevesznek, kibékülnek, közben újabb lángok gyúlnak. Az élet zajlik, megy tovább.

 

Terhes társaság - RTL HÁROM, április 22. szombat, 23h

Peter Highman (Robert Downey Jr.) mielőbb haza akar érni, hogy a felesége mellett lehessen a szülésnél. Atlantából repülne haza Los Angelesbe, ám a sors nem akármilyen megpróbáltatások elé állítja. Beleütközik Ethan Tremblaybe (Zach Galifianakis), akinek túl nagy szíve és túl kicsi IQ-ja van. Zajos párosukat nemcsak leszedik a gépről, de letiltják őket az összes járatról. Ez persze nem jelent gondot Ethan számára, aki felajánlja, hogy elviszi Petert autón Los Angelesbe. Az idő sürget, és Peter rááll a dologra, nem sejtve, milyen eszelős kalandok várnak rá.

 

UFO - Viasat2, április 22. szombat, 23h

Derek Echevaro úgy gondolja, hogy gyermekkorában egy ufójelenségnek volt szemtanúja. Egy 2017-es ufóészlelés után Derek megpróbálja bizonyítani, hogy az ufók léteznek, és földönkívüli eredetűek. Dereknek segítséget nyújtanak barátai, Natalie és Lee, valamint Hendricks professzor; a hallgatók matematikatanára.

 

Gloria Bell - RTL KETTŐ, április 22. szombat, 23.15h

Az ötvenes éveiben járó Gloria (Julianne Moore) túl van egy szörnyű váláson, és többet hallani sem akar kötöttségekről. Nappal érett nőként egy irodában dolgozik, éjszakánként pedig vad tiniként Los Angeles bárjaiban szórakozik. De a szerelem újra utoléri, amikor egy átmulatott éjszakán megismerkedik Arnolddal (John Turturro), aki teljesen leveszi a lábáról. Ám amíg Gloria teljesen átadja magát a kapcsolatnak, addig a férfit még visszahúzza volt felesége és a kislánya.