Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Pihenj rá a következő hétre a tévé előtt!

Mi kell a nőnek? - AMC, március 19. vasárnap, 17.30h

Az igazi macsót nemcsak a nők imádják, a férfiak is felnéznek rá. Nick Marshall (Mel Gibson) a világ császára. Hogy mi jár a nők fejében, miközben ő elcsavarja őket, egy csöppet sem érdekli. Míg be nem üt a mennykő! Marshall túlél egy áramütéssel kombinált villámcsapást és a baleset különös következményeként meghallja a nők gondolatát. A kezdeti kétségbeesés után hamar rájön, milyen jókor jön az extra-segítség, hiszen új főnököt kap a rámenős Darcy (Helen Hunt) személyében.

 

Bolond szél fúj - Viasat2, március 19. vasárnap, 17.45h

Alex Whitman (Matthew Perry), az elkényeztetett New York-i építész és Isabel Fuentes (Salma Hayek), a tüzes mexikói fotóslány találkozik egy Los Angeles-i kocsmában, ahol együtt töltenek egy éjszakát. Aztán a lány eltűnik, és mindketten úgy gondolják, hogy ez így van rendjén. Csakhogy alig három hónap múlva Isabel beállít Alexhez, és közli vele, hogy gyereket vár. Na és esküvőt akar! Alex persze tiltakozik, akárcsak a lány díjbirkózó vőlegénye.

 

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész - Cool, március 19. vasárnap, 18h

Rossz idők járnak Harry Potterre és barátaira, elveszítették a legfőbb támaszukat, Dumbledore professzort. Így csak magukra számíthatnak a Voldemort elleni harcban. Voldemort a különös halálereklyék, a horcruxok után kutat. A legenda szerint a Bodzapálca, a Feltámadás Köve és a Láthatatlanná Tévő Köpeny birtokosa képes uralkodni a halál felett. Közben a legfőbb ellenségével, Harryvel is szeretne végezni. Ehhez első lépésként az uralma alá hajtja a Mágiaügyi Minisztériumot, majd a Varázslóképző Iskola ellen fordul.

 

A hatodik napon - Viasat3, március 19. vasárnap, 18.45h

Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) egy este arra ér haza, hogy valaki, egy tökéletes hasonmás csókolgatja a feleségét és eszi a születésnapi tortáját. Szörnyű igazságra kell rájönnie: véletlenül hagyták életben, a klónja pedig elfoglalta jól berendezett, nyugalmas életét. A megrázkódtatást fokozza, hogy nincs hatalom, amelyhez segítségért fordulhatna, mert ha fény derülne a baklövésre, könyörtelenül végeznének vele és a családjával. Adam megpróbálja hát felvenni a harcot az ismeretlen ellenséggel, hogy visszaszerezze önnön "létezését". Ám úgy tűnik, az ellenfél elpusztíthatatlan, a ráuszított két bérgyilkos klónjai újra és újra felbukkannak.

 

Bridget Jones babát vár - Prime, március 19. vasárnap, 18.30h

Miután szakított Mark Dacy-val, Bridget Jones "boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakult, mint várta. Negyvenes szingliként úgy dönt, hogy hírproduceri munkájára koncentrál, és régi és új barátokkal veszi körül magát. Most az egyszer Bridget teljesen ura a helyzetnek. Mi baj lehet? Ám Kupidó közbelép, és Bridget megismerkedik egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mark Darcy soha. És jön a váratlan fordulat: hősnőnk teherbe esik, de van egy bökkenő: csak 50 százalékos bizonyossággal tudja a baba apjának kilétét...

 

A kilencedik kapu - AMC, március 19. vasárnap, 20h

Dean Corso (Johnny Depp) könyvkereskedő a ritka, régi és drága könyvekre specializálódott, afféle könyvdetektív. Egy nap Boris Balkan New York-i könyvgyűjtő felfogadja, hogy frissen szerzett könyvét, A sötétség fejedelmének kilenc kapuját összehasonlítsa az Európában fellelhető másik két példánnyal, hogy saját példájának eredetiségét bizonyítsa. Egyszerű ügynek tűnik, mégis halálos játszma lesz belőle. Corso hát igyekszik kideríteni, mi is a három könyv titka, s persze igyekszik életben maradni.

 

Shazam! - RTL, március 19. vasárnap, 20.30h

A 14 éves Billy Batson (Asher Angel) egy árvaházból kerül nevelőszülőkhöz, és bár nem a legnépszerűbb srác az iskolában, Shazam (Zachary Levi), a Hét Főbűn titkos őrzője, a különleges erejű varázsló mégis neki adja át az erejét. Amikor a fiú hangosan kimondja a varázsló nevét, azonnal felnőtté alakul át, és igazi szuperhős válik belőle, annak minden kellékével: testhezálló, köpönyeggel kiegészített ruha, különleges eszközök, rendkívüli erő és meghökkentő képességek. Billy újdonsült testvére segítségével fokozatosan fedezi fel, mi mindent tud, de aztán rá kell jönnie valamire: az új helyzet valóban hatalmas buli, csakhogy nincs szuperhős főgonosz nélkül. Dr. Thaddeus (Mark Strong) pedig igazán méltó főgonosz, aki a világra akarja szabadítani alvilági szolgálóit, a Hét Főbűn éhes lidérceit.

 

Bérgyilkosék - SuperTV2, március 19. vasárnap, 21h

Spencer egy kormánynak dolgozó bérgyilkos szuperkém, akire egy európai küldetésen rátalál az igaz szerelem egy gyönyörű, okos és éppen szakítás után lévő nő, Jen Kornfeldt személyében. A románcból házasság lesz, és boldogan élnek egészen Spencer 30. születésnapjáig, amikor rádöbbennek, több millió dolláros vérdíj van a fejükre kitűzve, és ami még rosszabb, a potenciális gyilkosok valószínűleg már évek óta figyelik őket. Bárki lehet az ellenségük: szomszédaik, barátaik, a fűszeres vagy akár a barátságtalan öregember az utca túlsó felén. Ez a helyzet próbára teszi a fiatal pár kapcsolatát. Később azonban sikerül leszámolniuk a rájuk vadászó bérgyilkosokkal és az is kiderül, hogy Jen apja áll az egész mögött, aki szintén bérgyilkos, de mindent csak azért tett, hogy lányát biztonságban tudhassa, azzal, hogy Spencert megöleti. Végül aztán megbeszélik a dolgokat, a két bérgyilkos békét köt és egy nagy család lesznek.

 

Mátrix – Forradalmak - AXN, március 19. vasárnap, 21h

Zion katonái, bátor önkéntesekkel az oldalukon kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék a gyilkos őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már-már a rejtekhelyük közelébe érnek. Nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért is küzdenek. Smith ügynök (Hugo Weaving), az immár öntudatra ébredt program kikerült a gépek ellenőrzése alól, és az a célja, hogy elpusztítsa a gépek birodalmát a való világgal és a Mátrix-szal együtt. Az Orákulum (Gloria Foster) végleges útmutatást ad Neónak (Keanu Reeves), de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja. Niobe (Jada Pinkett Smith) segítségével Neo és Trinity (Carrie-Anne Moss) messzebbre merészkednek, mint eddig bármelyik ember. A gépek városának szívébe indulnak, ahol Neo szemtől szembe kerül a gépek legfőbb vezérével.

 

Igazából szerelem - Prime, március 19. vasárnap, 21h

Kacajra fakaszt, feldúl mindent, szíveket tör össze, elkötelez, döntésre kényszerít, felszabadítja a szellemet, túlkapásokat eredményez, kockázatra késztet _ mámorító, izgalmas, meghökkentő, váratlan, kellemetlen, felfoghatatlan, bárdolatlan, páratlan. A szerelem tényleg körülvesz minket…Az új, agglegény miniszterelnöktől kezdve, aki azonnal belezúg a személyzet egyik üdítően valóságos tagjába, amint belépett a Downing Street 10-be, az íróig, aki Dél-Franciaországba menekül újfent összetört szívét ápolgatni, és szerelemre lel egy tóban. A jómódú férjes asszonytól, aki arra gyanakszik, hogy a férje félrelép, az újdonsült menyasszonyig, aki férje legjobb barátjának távolságtartását érti félre. Az iskolásfiútól, aki a suli legmegközelíthetetlenebb lányának figyelmét szeretné felhívni magára, az özvegy nevelőapáig, aki megpróbál kapcsolatba kerülni a fiúval, akit hirtelen alig ismer. A szerelemtől epedő menedzsertől, aki szerencsét próbál vágyának régóta dédelgetett, ki nem mondott tárgyával az irodában, a korosodó, "már láttam mindent, de kevésre emlékszem" rock-sztárig, aki pályája alkonyán a saját meg nem alkuvó módján akar visszatérni a színre. A szerelem, ez az egyenlő esélyekkel kecsegtető bajkeverő mindenkinek zűrzavart hoz! Ezek a londoni életek és szerelmek találkoznak, keverednek össze és tetőznek be Szenteste _ újra és újra és újra _ romantikus, fergeteges és keserédes következményekkel mindenki számára, aki elég szerencsés (vagy szerencsétlen) ahhoz, hogy a szerelem bűvöletébe essen...

 

Barátság extrákkal - Viasat3, március 19. vasárnap, 21h

Jamie munkaügyis fejvadász New Yorkban, Dylan nagymenő szerkesztő Los Angelesben. Mindketten fiatalok, sikeresek, de szerencsétlenek a szerelemben, miközben családi gondokkal küszködnek. Egy jó munka ígéretével Jamie a Nagy Almába csábítja Dylant, sőt, a munkáltató mellett maga is rákattan a srácra. Az érzés kölcsönös, ám mindketten félnek egy esetleges újabb csalódástól. A helyzet tisztázása érdekében megállapodnak, hogy a kapcsolatuk szerelemtől és más kötöttségektől mentes, pusztán szexuális célzatú lesz. Ám más dolog ígérni valamit, és más betartani.

 

Vérmesék - RTL HÁROM, március 19. vasárnap, 21h

A hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. Húsz millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) kapja a feladatot, hogy Franciaországba telepítse és védelmezze Franket, feleségét, Maggie-t (Michelle Pfeiffer), két gyerekét Belle-t (Dianna Agron) és Warrent (John D'Leo).

 

Végtelen - Mozi+, március 19. vasárnap, 21.15h

Egy fiatal férfit hallucinációk kínoznak, látomások két korábbi életből, melyekből fény derül egy több száz éves titkos társaságra, melyet hozzá hasnoló személyek hoztak létre. Itt az ideje, hogy csatlakozzon hozzájuk.

 

Csapnivaló - M2, március 19. vasárnap, 21.19h

Steve Buscemi, a ConAir, az Armageddon és hasonló nagy sikerű filmek sztárja a hozzá leginkább testhezálló, vígjátéki szerepkörben jelentkezik. New York-i független filmes rendezőt alakít ebben a leleplező humorú és öniróniával átszőtt komédiában, melyben Murphy törvénye uralkodik. Mert Nick Reve első filmjének forgatásán minden, ami elromolhat, el is romlik, sőt, talán még az is elromlik, ami nem romolhatna el. A kis pénzből készülő produkció stábja profizmust egyedül a büfében tanusít, ám amint a kamera forogni kezd, azonnal felszínre kerülnek a problémák. Például az, hogy a pusztán a népszerűségéért szerződtetett bájgúnárról kiderül, hogy művészkedni akar, hogy a főszereplőnő zaklatott magánélete miatt képtelen összpontosítani, hogy az operatőr nyílt szerelmi csalódása miatt azt játsza, hogy a fél szemére nem lát. Mit léphet erre egy rendező? Kicsit kiabál, majd megpróbálja a legjobbat kihozni ebből a helyzetből.

 

Diszkópatkányok - TV2 Comedy, március 19. vasárnap, 22.20h

Úgy tűnik, hogy Steve és Doug Butabi sosem lesznek elég menők ahhoz, hogy rákerüljenek a Roxbury Klub vendéglistájára. De csak addig, míg össze nem koccannak példaképükkel, a klub törzsvendégével, Richard Grieco-val. A rendőri feljelentést elkerülendő, Grieco összehaverkodik a szerencsétlen duóval és bevezeti őket abba a csillogó világba, melyről eddig csak álmodtak. A két idétlen Butabi átléphet a gagyi helyek világából a menő klubokéba... talán.

 

Holtodiglan - Filmcafe, március 19. vasárnap, 22.20h

Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) ötödik házassági évfordulójukra készülnek. Viszont az ünnepi nap reggelén, Amy nyomtalanul eltűnik. Nick a rendőrséghez fordul, akik azonnal el is kezdik a nyomozást az ügyben. Ami során egyre több nyom utal arra, hogy a látszólag boldog pár élete számos sötét titkot rejt. A nyomozás előrehaladtával szinte mindenki arra gyanakszik, hogy Nick nem is olyan ártatlan, mint amilyennek beállítja magát. Számos hazugságon érik és a helyzethez képest, eléggé furcsán viselkedik. Amivel még inkább magára tereli a rendőrség és a média figyelmét.

 

Camille - Duna Tv, március 19. vasárnap, 22.25h

Camille és Eric még középiskolás korukban szeretnek egymásban. Az iskolát befejezve összeházasodnak és egy gyermekük is születik. Házasságuk azonban huszonöt év elteltével szétesni látszik, Eric egy fiatalabb nőért elhagyja családját. Camille kétségbeesésében egy szilveszteri buli alkalmával annyi alkoholt iszik, amitől kómába esik. A kórházban azonban már tizenhat éves önmaga ébred fel, elhunyt szülei újra életben vannak és neki újra iskolába kell járnia, ahol természetesen újra találkozik Erickel. A tinédzser Camille tudatában későbbi életében elkövetett hibáival- megpróbálja életét máshogy alakítani: szüleivel kedvesen viselkedik, Eric iránt érzett vonzalmát pedig megpróbálja elnyomni, hogy felnőtt korának keserűségeit nem kelljen újra átéreznie....