Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Pihenj rá a hétfőre a tévé előtt!

Vakszerencse - Paramount Network, július 23. vasárnap, 20h

Amikor a princetoni egyetemista, Richie Furst (Justin Timberlake) azt hiszi, hogy egy online pókeroldal becsapta, Costa Ricába indul, hogy szembeszálljon a szerencsejáték-mágnással, Ivan Blockkal (Ben Affleck), aki szerinte felelős.

 

Csillagok között - RTL, július 23. vasárnap, 20.15h

Joseph Cooper (Matthew McConoughey), az egykori NASA-pilóta képtelen tétlenül szemlélni, ahogy a Földön lassan mindent betemet a por. Már csak a gazdálkodás maradt, ám lánya, a tízéves Murphy rajong a tudományért, és biztos benne, hogy a házukban történő különleges üzenetre van magyarázat. Cooper megfejti a kódokat és ráakad a NASA titkos kísérleti telephelyére. A bázis vezetője egykori professzora, Dr. Brand (Michael Cain), aki felkéri arra, hogy legyen a Lazarus misszió vezetője. A nemrégiben feltűnt féreglyukon keresztül három lakható bolygóról gyűjtöttek adatokat, az egyik Dr. Mann (Matt Damon) bolygója, aki a program megalkotója. Három tudós, köztük Amelia Brand (Anne Hathaway) kísérik el, hogy kiválasszák a megfelelő bolygót. Sikerüktől függ az emberiség sorsa.

 

Vissza a jövőbe 3. - RTL HÁROM, július 23. vasárnap, 20.30h

Michael J. Foxhoz és Christopher Lloydhoz ezúttal az Oscar-díjas Mary Steenburgen csatlakozik az időutazás trilógia mindent elsöprő befejező részében, melyet a nagysikerű szerzőpáros, Steven Spielberg és Robert Zemeckis alkotott. Doc Brown régi vágyát szeretné megvalósítani és elhatározza, hogy a Vadnyugaton éli tovább életét az 1880-as években. Mikor Doc élete majdnem idő előtt véget ér, Marty visszautazik a múltba, hogy megmentse barátját. Akad azonban egy kis gond: Doc annyira beleszeret Clara Clayton (Steenburgen) tanárnőbe, hogy kissé … szórakozott lesz. Most Marty-n a sor, hogy megmentse Doc-ot a bajtól, beindítsa a DeLoreant és egyensúlyban tartsa a múltat és a jövőt, hogy mindenki visszakerülhessen oda, ahová _ és amikor _ tartozik!

 

Kung Fu Panda 2. - Viasat3, július 23. vasárnap, 21h

Po pandának teljesült az álma, Sárkányharcos lett belőle. Így már az ő feladata a Béke Völgyének védelmezése, melyben barátai, az Őrjöngő Ötös néven ismert Tigris, Daru, Sáska, Vipera és Majom segítenek. Ám Po élete veszélybe kerül, amikor új, félelmetes gonosztevő bukkan fel a színen: Shen nagyúr, az albínó páva nemcsak gonosz, de képzett harcos is egyben, és a farkasai mellett egy különleges fegyverrel is rendelkezik, mellyel meg akarja hódítani egész Kínát. Miközben Po és barátai felveszik a harcot ellene, a panda arra is választ keres, ki az igazi apja.

 

A rózsaszín párduc - TV2 Comedy, július 23. vasárnap, 21h

A kínaiak elleni győztes meccs utáni ünneplésben végeznek a francia focicsapat edzőjével, és eltűnik a férfi gyémántgyűrűje, a Rózsaszín Párduc. Az ügyet a fáradhatatlanul körülményes Clouseau felügyelő (Steve Martin) kapja. Clouseau és új asszisztense, a higgadtságát minden körülmények között megőrző Gilbert (Jean Reno) Párizson és New Yorkon keresztül követi a nyomokat. A gyanúsítottak sora hosszú, az edző volt barátnőjétől (Beyoncé Knowles) kezdve egy mellőzött focista, egy milliomos kaszinótulajdonos, valamint egy kikapós PR-os is szóba jöhet...

 

Vörös veréb - Mozi+, július 23. vasárnap, 21h

Dominika Jegorováról sok minden elmondható. Odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina, aki testileg és lelkileg is a végsőkig feszítette korlátait. Mestere a csábításnak és a manipulálásnak... Amikor a karrierje végét jelentő sérülést szenved, bizonytalan és sötét jövő dereng fel Dominika és anyja előtt. Így lesz a lányból könnyű préda a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket és elméjüket fegyverként használják. Kiállja a szadista kiképzést, és belőle válik a legveszedelmesebb Veréb, akit a program valaha produkált. Dominikának most össze kell egyeztetnie új énjét azzal, aki egykor volt; nemcsak saját, hanem minden kedves ismerősének élete veszélyben forog, köztük egy amerikai CIA-ügynöké, aki minduntalan győzködi: ő az egyetlen ember, akiben a lány megbízhat.

 

Stephen King: Halálsoron - SuperTV2, július 23. vasárnap, 21h

Stephen King regénye alapján! Az 1930-as években Paul Edgecomb cinikus és tapasztalt börtönőrként szolgál a siralomházban. Halálraítéltek utolsó napjainak szemtanújaként már nem érhetik meglepetések. Azonban egész világfelfogása megrendül John Coffey megérkezésével. Az óriás termetű fekete férfit kettős gyermekgyilkosságért ítélték halálra. A börtönőr visszaemlékezik a siralomház elítéltjeire. Elgondolkozik Coffey különös lényén, természetfeletti képességein és beteges, durva őrtársain…Ki is valójában az óriás halálraítélt, és valóban bűnös-e?

 

Baywatch - TV2, július 23. vasárnap, 21.15h

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két vetélytárs összefog, amikor arról van szó, hogy fel kell göngyölíteniük egy bűnügyet, amely az egész öböl jövőjét veszélyezteti. Feszes szituk és feszes izmok, dagadó hullámok és dagadó keblek, hatalmas poénok és parányi bikinik!

 

Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl - AMC, július 23. vasárnap, 21.25h

A túlélhetetlen jövő örök vándora, Mad Max (akit természetesen ismét az utánozhatatlan Mel Gibson alakít) ezúttal újfent a túlélésért küzd. Az elhagyott sivatagban épült különös város úrnője _ őt Tina Turner játssza _ gladiátorjátékokkal szórakoztatja magát. Mad Max kiállja a próbát, mégis halára ítélik. Ám a nukleáris katasztrófa utáni világ mindig újabb meglepetéseket tartalmaz: egy különös, csak gyerekekből álló törzs menti meg őt, és segíti bosszúját. Csodálatos fantáziával készült ez a film: különös járművek, hihetetlen fegyverek, és elképzelhetetlen emberek töltik meg képeit. Izgalmas és félelmetes: csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a feszültséget, a gyors akciókat, és szabadjára tudják engedni a fantáziájukat.

 

A 23-as szám - Filmcafe, július 23. vasárnap, 21.50h

Walter Sparrow (Jim Carrey) meghökkenve olvassa a 23-as szám című könyvet, amelyről egyre inkább az az érzése, hogy ő a főszereplője. Ráadásul úgy tűnik, a történet szerzője nemcsak a múltját, hanem a jövőjét is pontosan ismeri és meglehetősen csúnya véget szán neki. Walter nyomozni kezd az igazság után, amivel egyáltalán nem biztos, hogy képes szembenézni.

 

Börtönvonat Yumába - DUNA Televízió, július 23. vasárnap, 21.55h

A bandita Ben Wade kirabolja a postakocsit a bandájával. A fickót sikerül hamarosan kézre keríteni. A törvény emberei a városba akarják szállítani, hogy ott föltegyék a 3 óra 10-es vonatra, amely a yumai börtönbe viszi. A vasútállomásig azonban hosszú az út, és a fogoly elszállításához emberekre van szükség. A farmer Dan Evans nehéz körülmények között próbálja eltartani családját. Fizetség fejében elvállalja, hogy csatlakozik a kísérőkhöz. A kis csapat elindul, nyomában Wade bandájával, akik ki akarják szabadítani a vezetőjüket.

 

John Wick - Film+, július 23. vasárnap, 22h

John Wick (Keanu Reeves) látszólag átlagos ember, és ez annyira megtéveszt néhány gengsztert, hogy lenyúlják a spéci autóját, sőt éjjel rátörnek az otthonában. Amikor a nagyfőnök felismeri az ellopott autót, azonnal csomagolni kezd, és hívja Marcust (Willem Dafoe), a legprofibb bérgyilkost, hogy legalább feltartsa egy kis időre John Wicket. Ugyanis csak egy pancser nem tudja, hogy John Wick a Föld egyetlen olyan személye, aki számára nincs lehetetlen. A visszavonult bérgyilkos kénytelen újra fegyvert ragadni, hogy megfékezze a tőle rettegő maffiózókat, akik halálfélelmükben megostromolják. New York valódi csatatérré válik, ám az őrült, véres ütközetben nem kétséges, hogy ki fog győzni.

 

Légió - Viasat Film, július 23. vasárnap, 22.50h

Az Úr elveszti hitét az emberiségben, megelégeli bűneit. Gábriel arkangyal vezetésével leküldi a Földre az angyalok légióját, hogy pusztítsák el az emberi fajt. A mennybéli sereg azonban nem várt ellenállásba ütközik. Az emberiség egyetlen reménysége az új-mexikói sivatag egyik pihenőhelyén dolgozó, illetve veszteglő néhány emberben van, akik akaratlanul is az apokalipszis frontvonalában találják magukat. Szerencsére Mihály arkangyal a segítségükre siet. Hamarosan kiderül, hogy feladatuk a várandós pincérnő védelme, aki a második Messiást, az emberiség utolsó reményét hordja a szíve alatt.

 

Törés - Cool, július 23. vasárnap, 23h

Amikor Ted Crawford rájön, hogy a fiatal felesége megcsalja, tökéletes gyilkossági tervet eszel ki. A házába berontó rendőrök pisztollyal a kezében találják, és Crawford nem is tagadja, hogy lelőtte a nejét, akiben Nunally detektív döbbenten fedezi fel a szeretőjét. Crawfordot letartóztatják, és miután beismerő vallomást tesz, börtönbe zárják. Az eset könnyed feladatnak tűnik az ambiciózus Willy Beachum helyettes kerületi ügyész számára. Ám egyre jobban belebonyolódik az ügybe, és nem veszi észre, hogy Crawford mozgatja a szálakat. A két férfi között életre-halálra szóló küzdelem kezdődik.

 

Login - Magyar Mozi TV, július 23. vasárnap, 23.10h

Janka, férje halála után bejelentkezik a férj által használt randiportálra, ahol egymásra találnak Tamással, akinek a lánya lett szerelmi bánatában öngyilkos. A két amatőr elhatározza, hogy megtalálja és kikészíti a szeretteiket elcsábító két profit. Próbálkozásukat siker koronázza, azonban az érzelmek felborítják a gondosan előkészített tervet és a játék végén már senki sem tudja kivel is van valójában.

 

Gravitáció - RTL, július 23. vasárnap, 23.55h

Dr. Ryan Stone-nak (Sandra Bullock) ez az első küldetése a világűrbe, a veterán Matt Kowalskynak (George Clooney) pedig az utolsó, mielőtt nyugdíjba menne. Éppen rutinjellegű szerelési munkát végeznek, amikor egy meteorzápor elpusztítja az űrbázist és az űrhajósokat, míg az életben maradt két asztronautát elszakítja az űrsiklótól. Az összeköttetésük megszakad a Földdel, egymáshoz kötve sodródnak a végtelen világűrben. A félelmük fokozatosan pánikba fordul, a végtelen űrben, segítség nélkül semmi esélyük a megmenekülésre.