Itt vannak a legjobb filmek vasárnap estére

Pihenj rá a következő hétre a tévé előtt!

Bazi nagy görög lagzi 2. - Prime, szeptember 10. vasárnap, 19h

Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától. Mindeközben Ian és Toula házassága sem a régi, szeretnének több időt tölteni kettesben, hogy felélesszék a régi tüzet. Természetesen számíthatnak a rokonság segítségére _ egy kissé túlságosan is...Hamarosan azonban nagy sokk éri Portokalosékat: kiderül, hogy a megrögzötten konzervatív családfő, Gus és felesége, Maria házassága érvénytelen. Mivel egy görög nőt sem érhet az a szégyen, hogy pártában marad, a család azonnal a tettek mezejére lép, és nekilát az esküvő megszervezésének. Újra törnek a tányérok, dübörög a sirtaki, folyik az ouzo, és összegyűlik a család egy még nagyobb, még zajosabb, még frenetikusabb Bazi nagy görög lagzira.

 

Pán - Filmcafe, szeptember 10. vasárnap, 20h

A történetet mindenki ismeri Sohaországról, az elveszett fiúkról és a zöld csákós, repülő rosszcsontról. De a valóság egészen másmilyen. Vagy, ha nem is ez a valóság: talán létezik egy másik történet, amelyet ugyanezekkel a szereplőkkel lehet elmesélni. Egy árva fiú megszökik a lelencházból, és jó barátokra talál. Még nem tudja, hogy aki most hű haverja, később Hook kapitány néven lesz rettegett kalóz, és az ő legnagyobb ellenfele. Hiszen eredetileg volt egy közös ellenségük: Feketeszakáll. A két cimbora együtt sok kalandon megy keresztül: van köztük víg és van veszélyes. A srác pedig csak lassanként ébred rá, hogy egyszer hőssé kell válnia, és az egész világ meg fogja ismerni. De addigra már Pán lesz a neve.

 

Kellékfeleség - RTL, szeptember 10. vasárnap, 20.35h

A nőcsábász Danny (Adam Sandler) jegygyűrű viselésével védi magát a tartós kalandoktól. Ám Palmer esetében csődöt mond a taktika, ugyanis beleszeret álmai nőjébe. Danny jobb híján újabb hazugságra ragadtatja magát, megkéri a gyermekeit egyedül nevelő titkárnőjét, játssza el az elhidegült felesége szerepét. Miközben a házaspár igyekszik kitartani a mese mellett, a hazugság újabb hazugságokat szül, Katherine gyerekei, sőt Danny unokatestvére is belekeveredik a színjátékba. A társaság végül közös családi utazáson találja magát, ahol már senki sem tudja, mi igaz, és mi nem.

 

Női szervek - SuperTV2, szeptember 10. vasárnap, 21h

Sarah Ashburn és Shannon Mullins egyaránt kemény, a munkájának élő, magányos nő, és mindketten egyformán gorombák. Emiatt aztán ki nem állhatják egymást. A helyzetet tovább rontja, hogy Ashburn nagyképű FBI-ügynök, Mullins viszont egyszerű, mocskos-szájú bostoni rendőrnő. Amikor Ashburn ki akarja venni a kezéből az ügyét, rá kell jönnie, hogy emberére akadt. Így kénytelen-kelletlen összefognak, hogy lekapcsolják az agyafúrt és könyörtelen drogbárót. A kényszerű közös munka során pedig megtanulják tisztelni egymást...

 

Tucatjával olcsóbb - TV2 Comedy, szeptember 10. vasárnap, 21h

A Baker család nem nevezhető átlagos famíliának: a szülők mellett tizenkét gyerekből, két kutyából, néhány állatból, pár futó vendégből és örökös botrányból áll. Az őrület tetőfokára hág, amikor az anya állást vállal és az apa marad otthon, hogy vigyázzon a lurkókra. De hamarosan rájön, hogy egyszerre legfeljebb egy dologra tud vigyázni: saját magára. Mert a tucatnyi pajkos gyerek végtelen számú veszélyt rejt számára. Az apa minden csapdába beleesik, minden tréfának felül, minden versenyben alulmarad és közben többnyire el is találja valami...

 

Kényszerleszállás - Paramount Network, szeptember 10. vasárnap, 21h

Whip Whitaker, a pilóta csodával határos módon leteszi a gépet egy légi katasztrófa után. Éljenzik őt hősi tettei miatt, de felvetődik a kérdés, hogy mégis ki vagy mi volt a felesős az eseményekért.

 

My Fair Lady - Duna Tv, szeptember 10. vasárnap, 21h

Henry Higgins, a talpig úriemberként is érdes modorú nyelvészprofesszor fogadást köt műkedvelő kollégájával, Pickering ezredessel, hogy az útszéli nyelven és tájszólással, elviselhetetlen hangon rikácsoló, piszkos külsejű, elhanyagolt virágáruslányból pár hónap leforgása alatt kifogástalan társasági dámát farag. Eliza Doolittle, a fogadás tárgya "nehéz kiképzés" elé néz, a fonetikán kívül el kell sajátítania az úri viselkedés szabályait, a műveltség alapelemeit, s le kell vetkőznie megrögzött régi rossz szokásait... George Bernard Shaw klasszikus darabja, a Pygmalion előbb színpadi musical formájában varázsolta el fülbemászó dallamaival a közönséget, majd a George Cukor rendezte filmváltozat indult máig tartó világhódító útjára. A film nyolc kategóriában nyert Oscar-díjat: a legjobb film, férfi főszereplő, rendező, operatőr, díszlettervező, jelmeztervező, hang és kísérőzene kategóriájában.

 

A Védelmező 2. - Viasat3, szeptember 10. vasárnap, 21h

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek. Legyőzhetetlen, kemény és keserű: de ha azt látja, hogy az erősebbek a gyengébb ellen fordulnak, akkor közbelép, és nem érdekli a túlerő.
Sosem alszik. Éjszaka egy nagyváros sötét utcáit járja, és figyel. És ha bajt szimatol valahol, már indul is…

 

Ne szórakozz Zohannal - Cool, szeptember 10. vasárnap, 21h

Zohan (Adam Sandler), a Moszad legjobb ügynöke szíve mélyén mindig is fodrász szeretett volna lenni. Ezért ősellenségével, a Fantommal (John Turturro) vívott harc során megragadja az alkalmat, és eljátssza a saját halálát, hogy fodrásznak állhasson New Yorkban a gyönyörű Dalia elegáns fodrász szalonjában. Látszólag minden a tervek szerint alakul, csakhogy lebukik, és hamarosan egyértelművé válik, hogy csakis Zohan káprázatos hajformázási technikái menthetik meg a világot.

 

A Sárkány - Bruce Lee élete - Film Mánia, szeptember 10. vasárnap, 21h

Bruce Lee az egyik legdinamikusabb harcművészet, a kung-fu mestere volt. Többször is megsértette az ősi hagyományokat, amikor iskolájában nem csak kínai tanítványokat oktatott valamint egyszerűsítette a kung-fu mozgássorait, és kidolgozta a Jeet Kun Doo-t, az "elhárító örök" módszerét. Hamarosan Hollywood is felfedezte a karizmatikus harcművészt és hamar kiderült róla, hogy színészként is használható. Több óriási filmsiker után 32 éves korában, máig tisztázatlan körülmények között halt meg. A látványos akciófilm Bruce Lee feleségének emlékiratai alapján készült. A fiatal Bruce Leet apja Amerikába küldi, az ígéretek földjére. A tökéletes angolsággal beszélő, kiváló harcművész az egyetemen megismerkedik Lindával, akinek a segítségével kung-fu iskolát alapít. Ám hamarosan nemcsak az amerikaiak előítéleteivel kell megbirkóznia, hanem a kínai hagyomány őrzőivel is, akik megtiltják neki, hogy kínaiakon kívül mást is oktasson. Bár egy élet-halál küzdelemben megvédi igazát, olyan súlyos sérülést szenved, hogy tolószékbe kerül. Már majdnem feladja hitét, amikor a mozi felfigyel elképesztő képességeire.

 

Vérmesék - RTL KETTŐ, szeptember 10. vasárnap, 22h

A hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred (Robert De Niro), a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. Húsz millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt (Tommy Lee Jones) kapja a feladatot, hogy Franciaországba telepítse és védelmezze Franket, feleségét, Maggie-t (Michelle Pfeiffer), két gyerekét Belle-t (Dianna Agron) és Warrent (John D'Leo).

 

Végtelen - TV2, szeptember 10. vasárnap, 22.05h

Egy fiatal férfit hallucinációk kínoznak, látomások két korábbi életből, melyekből fény derül egy több száz éves titkos társaságra, melyet hozzá hasnoló személyek hoztak létre. Itt az ideje, hogy csatlakozzon hozzájuk.

 

Tranzitidő - M2, szeptember 10. vasárnap, 22.40h

Szerelmespár találkára megy egy magányosan álló hétvégi házba. Szeretkezés után a húsz éve házasságban élő férfi rosszul lesz, a fiatal nő segítségért siet. Nem ő tér azonban vissza, hanem a halálközeli élményekből ismert Segítő, aki ráveszi, hogy nézzen szembe a múltjával. A férfi rádöbben, súlyos hibákat követett el, vezekelni próbál, ám a történet itt nem várt fordulatot vesz…