Itt vannak az első képek az új Beverly Hills 90210-ből!

BH90210 címmel készül az önreflektív, a sztárokról magukról szóló új sorozat, aminek most beleshetünk a forgatásába.

Ahogy arról mi is többször írtunk, a Fox újra összetrombitálta a Beverly Hills 90210 című kultikus tinisorozat eredeti stábját, de szokatlan módon nem egy reboot, hanem valami még annál is izgalmasabb dolog erejéig. A BH90210 egy áldokumentum-széria lesz, amelyben a színészek saját magukat játsszák, és arról fog szólni, hogy milyen nehéz megcsinálni a Beverly Hills 90210 című sorozat rebootját.

Jó hír, hogy bár az eredeti tervek szerint csak Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green és Tori Spelling lett volna benne az újrában, úgy tűnik, Shannen Doherty is visszatér, hiszen a most készült fotókon és rövid videóban ő is ott van a forgatáson. Sőt: úgy alakult, hogy – Garth és Spelling mellett – executive producerként is részt vesz a munkában.

A Foxtól az Entertainment Weekly kapott exkluzív lehetőséget, hogy betekintsen a forgatásba – az általuk készített teljes fotósorozatot ide kattintva láthatjuk. A sztárok pedig természetesen mesélgettek is egy kicsit a készülő műsorról.

„Ez a karakterek mögötti karakterekről fog szólni.

Azoknak az embereknek az életét mutatjuk be, akik ebben a cipőben jártak a sorozat tíz éve idején, és most újra összejönnek” – részletezte Jennie Garth az önreflexió lényegét.

S habár a kulisszák mögötti fotózás vidámra sikeredett, azért Luke Perry hiánya rányomta a bélyegét a hangulatra. A márciusban elhunyt színész egyébként nem a halála miatt nem lesz benne a BH90210-ben: amúgy sem szerepelt volna, hiszen el volt kötelezve sorozata, a Riverdale felé, amelyben állandó szereplő volt. Így az alkotóknak már biztos volt egy tervük jó előre, hogy írják ki az új szériából, vagy hogyan magyarázzák meg a távollétét. Mindez majd csak augusztus 7-én derül ki, akkor kerül adásba ugyanis a hatrészes sorozat első epizódja a Foxon.


(via Consequence of Sound)