Nem rebootja lesz a Beverly Hills, 90210-nek, hanem annál sokkal érdekesebb

A projekt sokkal őrültebb lesz, mint elsőre hittük. Végre nem rebootban gondolkodnak az alkotók. Az eredeti szereplők benne lesznek!

Mi is megírtuk, hogy rebootolják a kilencvenes évek egyik legnagyobb sikerű tinisorozatát, a Beverly Hills 90210-et, ám most új információk érkeztek a projektről, ami sokkal őrültebb lesz, mint egy sima reboot. A nosztalgiára és rebootokra szomjazó közönséget most ki kell ábrándítanunk, de a közelgő projektben részt vesz a sorozat számos szereplője: Ian Ziering, Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley és Brian Austin Green – Luke Perry és Shannen Doherty viszont nem vesz részt a dologban.

De lássuk, miről is van szó: a TV Line információi szerint a sorozat egy áldokumentum széria lesz, ahol a színészek saját magukat játsszák, és arról fog szólni, hogy milyen nehéz megcsinálni a Beverly Hills 90210 című sorozat rebootját.
Őrület, nem?

A Beverly Hills 90210 annak idején ikonikus popkulturális jelenséggé nőtte ki magát. A későbbi rebooton kívül született egy majdnem olyan népszerű spin-offja is, az 1992 és 1997 között futott Melrose Place, ezenkívül a rövid életű szappanopera, a mindössze egy évadot megélt, Linda Gray főszereplésével készült Modellügynökség is innen eredeztethető.

via uproxx.com