Jön a Trónok harca különkiadás, amiben visszatérnek a halott szereplők!

Újra együtt lesz a többiekkel Ned Stark és Khal Drogo, de az HBO-n nem láthatjuk, meg kell venni a dvd-t.

Most már hivatalos: az HBO stábja tényleg készített egy különleges Trónok harca-epizódot a 8. évad belfasti forgatása alatt, amiben visszatérnek majd a már halott szereplők is, többek között a legelső évad végén lefejezett Ned Starkot alakító Sean Bean! A Reunion Special  valószínűleg egy mókás Trónok harca-paródia lesz, mivel az epizód házigazdája a híres showman, Conan O'Brien. 2019-ben lesz a premier (akárcsak a 8. évadé), de az Entertainment Weekly úgy tudja, az HBO nem fogja leadni, hanem majd az év végén megjelenő bluray-kiadáson lesz ez az egyik extra.

Így persze most már érthető, miért terjedt el tavaly az a pletyka, hogy Jason Momoa is visszatér a 8. évadban. A szemfüles rajongók akkor láthatták meg a színészt a belfasti forgatáson, amikor épp ezt az összeborulós különkiadást forgatta a barátaival, Emilia Clarke-kal (ő alakítja Daeneryst), Kit Haringtonal (Havas Jon) és a Vérebbel, Rory McCann-nel.

A mindössze 6 részes 8. évad előreláthatóan 2019 tavaszán fog adásba kerülni. Ebben a cikkben mindent összegyűjtöttünk, amit a színészek az interjúikban elkotyogtak a Tűz és Jég dala-ciklus fináléjáról. (via Collider)