Június 19-én indul a TV2 Titkok Ramónával

A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új podcast műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket.

Június 19-től tíz héten át exkluzív tartalommal várja a TV2 Play legújabb videó podcast sorozata azokat, akik szeretnének bepillantást nyerni a TV2 hírességeinek életébe. A TV2 Titkok Ramónával epizódjaiban a TV2 műsorvezetője olyan témákat feszeget, amelyekről korábban nem esett szó egy-egy vendége kapcsán.

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A TV2 Titkok Ramónával egy izgalmas és egyedi podcast, amely a TV2 Play első saját gyártású, exkluzív tartalma. Egy olyan mélyinterjú sorozat, amelynek minden epizódja izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük azokat az ismert embereket, akik az életünk részévé váltak. Ramóna személyisége tökéletes ehhez a formátumhoz, rendkívül nyitott és együttérző”

– mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Ebben a podcastben lehetőségem van feltenni azokat a kérdéseket, amit a nézők is feltennének a vendégeimnek. A műsor különlegessége pedig, hogy mindenkiről megtudhatunk legalább egy titkot”

– mondta Lékai–Kiss Ramóna.

A TV2 Titkok Ramónával vendége lesz többek között Tóth Gabi, Tilla, Szabó Zsófi, Stohl András, Caramel és Gáspár Győző.

Június 19-étől minden szerdán premier epizód tíz héten át a TV2 Play-en.