Jurassic Parkos animációs sorozatot csinált a Netflix, van már előzetes is hozzá!

A Steven Spielberg áldásával elkészült Jurassic World: Camp Cretaceous szeptember 18-án kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába.

Márciusban a világméretű koronavírus-járvány miatt nemcsak az új Batman-film, de a Jurassic World: Dominion forgatása is leállt, arról pedig jelenleg még semmit sem tudni, be tudják-e mutatni a filmet az eredeti tervek szerint, 2021 júniusában. Addig sem maradunk viszont trópusi szigeten kóricáló, vad dinoszauruszok nélkül, a Netflix ugyanis elkészített egy animációs sorozatot Jurassic World: Camp Cretaceous címmel (ami magyarul futhatna akár úgy is, hogy Jurassic World: krétakori kemping). A Netflix, a DreamWorks Animation, a Universal Pictures és az Amblin Entertainment közös produkciója szeptember 18-án kerül fel a népszerű streaming szolgáltató kínálatába. Már előzetes is van hozzá, íme:

A rajzfilm főszereplője hat tinédzser, akiket a (nem teljesen ép elméjű) szülők a csendes-óceáni Nublar-sziget kalandtáborába iratnak be, hogy ott drótkötélpályán csúszkáljanak a barátságos növényevő dinoszauruszok között. Ez a Krétakori Kemping nem egészen ott van, ahol a Jurassic Parkban és a Jurassic Worldben látott, Disneyland-szerű őslénypark, hanem a Nublar-sziget túlsó oldalán, az elvadult dzsungelben. Természetesen idővel itt is elszabadul a pokol, ugyanúgy, ahogy a mozifilmekben, és a felnőtt felügyelet nélkül maradt gyerekek kénytelenek valamilyen úton-módon elmenekülni a vérszomjas húsevő őshüllők elől, és megszervezni a túlélésüket, valamint a szigetről való kimentésüket. Az animációs sorozat producerei: Steven Spielberg, Colin Trevorrow és Frank Marshall  voltak. (via Uproxx)

Forrás: Netflix