Velük teljes a lista: két újabb társkeresőt jelentett be az RTL-es Celebrandi

Danics Dóra és Papp Zsombor is keresi majd az Igazit az RTL társkereső realityjében, így már teljes a lista.

Danics Dóra tíz éve nyerte meg az X-Faktort, Papp Zsombor pedig ugyancsak egy RTL-es műsor, az Éjjel-Nappal Budapest szereplője volt. Most mindketten szerencsét próbálnak az RTL párkereső műsorában, a Celebrandiban.  

 

Danics Dóra 10 éve, 2013-ban tűnt fel az RTL képernyőjén, és nyerte meg az akkori X-Faktort. Szakmai sikereiről időről időre hallhattunk, azonban magánéletéről eddig nem sokat tudtunk.

Volt néhány komoly kapcsolatom életem során, néhány pár éves kapcsolat. Nem tudom, hogy mit nevezünk úgy istenigazából komoly kapcsolatnak. Nálam van egy 3 hónapos vízválasztó: ha már 3 hónap megvan, akkor már talán az egy kicsit komolyabbnak számíthat

Még nem találta meg az Igazit, akivel leélné az életét, elmondása szerint a rosszfiúkra bukik:

Van egy elképzelés a fejemben, tehát az agyam mondja, hogy legyen nagyon intelligens, legyen nagyon EQ, meg bőven legyen humora, meg nagyon jól nézzen ki, és rengeteg pénze legyen, amit úgy tényleg el szoktak mondani az emberek, hogy mi kellene. Tényleg az kéne, aztán soha nem azt választom

Sokszor érte már csalódás, sokszor hazudtak neki, kiderült, hogy választottjának családja van, vagy jelentős tartozása. Fontos számára a vonzalom, és az, hogy választottjával tudják segíteni és építeni egymást. Ha valaki igazán bejön neki, akkor Bridget Jones üzemmódra vált: mindennek nekimegy, felborul. Így biztos benne, ha igazán megtetszik neki valaki, azt a nézők is észre fogják venni.

ez is érdekelhet

Megvan az első két híresség, aki párt keres az RTL Celebrandijában

Frohner Fecó és Schumacher Vanda az RTL több más műsorában is szerepeltek már.

Tovább

 

A másik párkereső az Éjjel-Nappal Budapest "rosszfiúja", Papp Zsombor, aki szintén nem találta még meg az Igazit. Kalandvágyó, és szeretné, ha leendő párja is ilyen lenne, nem ijedne meg az extrém helyzetektől:

Merjen új dolgokat csinálni, tudjon nekem új dolgot mutatni. Az lehet egy egyszerű falmászás, vagy egy újfajta étrend, teljesen mindegy, csak olyan dolog legyen, ami nekem új és új dolgot tud belehozni az életembe. Szerintem ezért jó egy párkapcsolat, hogy egymást tudjuk építeni, de csak akkor tudjuk, hogyha tudunk megújulni is és újdonságot nyújtani a másiknak

Ezzel a két névvel teljes a lista, ők nyolcan keresik majd párjukat az RTL nyáron induló Celebrandijában:  

Schumacher Vanda

Frohner Fecó

Bogdányi Titanilla

Köcse György

Jázmin Viktória

Lukács Miki

Danics Dóra

Papp Zsombor

ez is érdekelhet

Bemutatkozik két újabb híresség, aki az RTL-en Celebrandizni fog

Bogdányi Titanilla színésznő és Köcse György versenytáncos is belevág a randevúzásba az RTL vadonatúj párkereső műsorában.

Tovább

 

ez is érdekelhet

Újabb társkeresőt jelentett be az RTL-es Celebrandi

Az RTL Instagram-posztjából kiderül, hogy Jázmin Viktória is az Igazit keresi a csatorna társkereső realityjében.

Tovább

 

(rtl.hu)