Ki tudod találni a Szerencsekerék pikáns feladványát?

A Szerencsekerék szerdai adása nem óriási bakikban, hanem sztorikban volt erős.

Mi lehet a megfejtés? Megoldás a cikk végén! (Forrás: TV2)

 

Kezdésnek a két „civil” versenyző közül az egyik, Csengi közölte, hogy utálja az embereket, majd átadott egy olyan festményt Kasza Tibinek, amit saját maga festett a meztelen testével. A műsorvezető megköszönte az ajándékot, aztán elmorfondírozott azon, hogy otthon hogy fog majd a kislánya és a felesége kérdéseire válaszolni. Csengi készült egy másik stand-uppal is, elmesélte, hogyan tanulta meg feltörni a saját lakását.

Később a sztárjátékos, Young G Béci, azaz Rácz Béla mesélte el,  hogyan került be a a Szomszédok című sorozatba 1995-ben.

„Régebben jártam egy színművészeti tanodába Földessy Margithoz, és ott kiválasztottak. Egy roma srác kellett, mert egy roma apuka volt a szereplő. Őt megverték, kórházba került, én voltam a gyermeke”

- ecsetelte Béci, majd megosztotta azt, hogy anyukája vitte el a forgatásra, aki az 5000 forintos gázsi nagy részét „lenyúlta”, és ő csak egy fagyit kapott. De ettől még élvezte a forgatást, ahol Etussal, azaz Csűrös Karolával volt közös jelenete. Szívesen színészkedett volna később is, de szegények voltak, és dönteni kellett a színésziskola és a táncoktatás közt, és az utóbbit választotta.

A sztorival egyébként már korábban előállt Béci, az Instájára fel is tette a jelenetet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

YOUNG G Béci (@younggbeci) által megosztott bejegyzés

Később azt is megtudtuk, hogyan ismerkedett meg a feleségével a valóságshow-sztárból lett rapper.

A végső játékba végül Csengi jutott be, de hiába sikerült sok betűt eltalálnia, a megfejtésre nem jött rá. Kasza Tibi bevallotta, hogy ilyenkor ő is a játékosokkal együtt találgat, de ez most rajta is kifogott. Miután kiderült, hogy a „keresési előzmények” lett volna a megfejtés, Tibi elmagyarázta, hogy ez mit jelent (ezt kell törölni a böngészőből, ha olyasmit csináltunk a neten, ami másra nem tartozik), majd üzent a feleségének, hogy ez őt természetesen nem érinti.

És végül, íme a megfejtése a „pikáns” feladványnak:

Forrás: TV2