Kiderült, kik lesznek a Sztárban Sztár idei versenyzői

Immár kilencedik évadát kezdi február 19-én a TV2 egyik legnépszerűbb szórakoztató műsora, a Sztárban Sztár.

Az immár kilencedik évadával jelentkező show február 19-én indul útjára, a műsorvezető idén is Tilla lesz, a zsűriben Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, Kökény Attila, Marics Peti és Papp Szabi foglal helyet. 

Az átalakulásukkal hétről hétre az énekeseknek az öttagú zsűrin kívül a nézőket is el kell varázsolni, hiszen a továbbjutás, na és a végső győzelem a közönség kezében van.

A Sztárban Sztár kilencedik évadában tizenkét énekes lép színpadra, de csak egyikük nyerheti el a legsokoldalúbb előadónak járó trófeát. A női versenyzők táborát erősíti a Megasztár egykori második helyezettje, Oláh Ibolya; a Groovehouse énekesnője, Judy; a legutóbb Ázsiában kalandozó Halastyák Fanni, azaz Nemazalány; a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara; Gubik Petra színésznő; és a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi. Az átváltozásra kész férfi előadók között ott van Kamarás Iván; Valkusz Milán, a ValMar „fele”; az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja, Sipos Tomi; a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi; Kiss Ernő Zsolt, színész és Zdroba Patrik.

Sztárban Sztár 9. évad - február 19-től vasárnap esténként a TV2-n!