Kissé anyagias a Celebrandi egyik játékosa

A sztárpárkereső hétfő esti adásában a Puskás-Dallos Randiügynökség vakrandit szervezett a társkereső celebek számára – igen változatos eredményekkel.

Frohner Fecó fodrász például azonnal egymásra hangolódott a paraván mögött ülő randipartnerével, akit még sikerült is megnevettetnie azzal, amikor azt mondta neki (miután rákérdezett a lány csillagjegyére), hogy bakkal még nem találkozott, csak állatkertben. Az egyik műsorvezető, Puskás-Dallos Peti kommentárja se volt semmi, hiszen ő annyit tudott hozzáfűzni mindehhez, hogy akkor ez egy „bakrandi”.

Az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Papp Zsombor is úgy érezte, mintha egy régi ismerősével vakrandizna, olyan hamar megtalálták a közös hangot alkalmi (?) partnerével. Danics Dóra énekesnő viszont mind Frohneren, mind Pappon túltett, hiszen az ő randiját még a többiek is szájtátva figyelték, annyira lenyűgöző volt. Danics és nála jóval idősebb partnere beszélgetése olyan harmonikus volt, hogy mindenkinek az jött le, hogy őket az isten is egymásnak teremtette – emiatt Puskás-Dallos Peti könnyekig meg is hatódott.




 


Jázmin Viktória egykori szépségkirálynő vakrandija viszont társaitól eltérően

egészen kínos volt.

Egy pszichológiát hallgató fiatalemberrel hozta össze a sors (vagy hát a Puskás-Dallos Randiügynökség), aki miután rákérdezett, hogy mik azok az eszközök egy férfi kezében, amikkel ki tudja egyensúlyozni Jázmint (vélhetően a szépségére gondolt), a lány nevetve annyit válaszolt, hogy a bankkártya.

Erre a modell randipartnere kissé lefagyott, és csak annyit mondott: „hűha”. Jázmin azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy elkezdte magyarázni, hogy az mindig jól jön, és ha a férfinak nincs, akkor neki van – ugyanakkor leszögezte, hogy „azért legyen”.

Miután szegény fiú kerek perec rákérdezett, hogy akkor ez nála alapkövetelmény-e, Jázmin kvázi igennel válaszolt, mivel kijelentette, hogy a pénz is nyugalmat ad. A lány alkalmi partnere erre csalódottan csak annyit tudott mondani, hogy akkor ezek szerint igaz, hogy

„10 centivel is ki lehet elégíteni egy nőt”

(egy bankkártya mérete ugyanis pont annyi).


(via rtl.hu)

 

Az első résztől nem voltunk elájulva

A lehető legunalmasabb résszel indított a Celebrandi

Az RTL új napi társkereső realityje bemutatkozásával felmondta a társkereső műsorok összes közhelyét: mindenki csalódott már, de nyitott egy új kapcsolatra. Ehhez Puskás Petiék játszották el a randigurut, de semmi érdemleges nem történt.

Tovább