Kozso sírva adta fel a Párharcot

“Végigpörögtem az egész életemet” – mondta az énekes.

A TV2 műsorában a párok a szerelmüket, a kitartásukat és a talpraesettségüket is próbára teszik. A legutóbbi adásban Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória került be a játékba, viszont máris volt, aki távozott, ráadásul önszántából: Kozso és Ágica feladták a versenyt.

Az énekes sírva mondta el a többieknek a hírt:

“Szeretnénk mondani valamit: maradjatok itt és harcoljatok, érezzétek jól magatokat! Végigpörögtem az egész életemet. Ne menjetek el, mi szeretnénk veletek cserélni! Mi elköszönünk sajnos a csapattól, átadjuk a lehetőséget másnak”

A dolgot végül az Kozsó az Instagram-oldalán magyarázta meg részletesen, ahol azt írta, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy korábban egészségügyi problémái voltak, azon már túl van. Azért jelentkeztek a Párharcba, mert ki akarták próbálni magukat egy ilyen szokatlan helyzetben, de ezen kívül is van életük.

Miként írja: “A villán kívüli rengeteg elfoglaltságot, fellépést, egyetemet, felkészülést egy külföldi versenyre – sajnos nem tudtunk tovább kizárni az életünkből, és ez is szerepet játszott döntésünkben”. De azt is hangsúlyozza az énekes, hogy nem állt szándékukban feladni:

“Nem feladni mentünk, hanem átadtuk a helyünk! Azért indultunk, mert kaptunk egy lehetőséget, és éltünk vele, hogy kipróbáljuk magunkat. NYERNI – mindenkinek mást jelent. Döntőig meneteltünk második nap. Összesítettben harmadik helyen álltunk.. Megkaptuk, amiért odamentünk, tudtuk, hogy »a csúcson kell abbahagyni«”.

Még több párharc

Kínzással is felér az új Párharc

A TV2 extrém páros vetélkedőjének második évada nem rúgja rá az emberre az ajtót.

Tovább

 

(via Blikk)