Leblokkolt a Szerencsejáték versenyzője, bukta a főnyereményt

Pedig a 20-ból 12 betű már megvolt.

A TV2 vetélkedőjének legutóbbi adása látványos bakikat nem hozott, de azért akadtak így is izgalmas pillanatok, főleg a fináléban. A műsorvezető, Kasza Tibi addig is gondoskodott róla, hogy a betevő bulvártartalom is meglegyen, ezért a sztárvendéget, Zalatnay Cinit arra kérte, mesélje el New York-i kalandját Cicciolinával. Az énekesnő pedig be is számolt arról, hogy egy luxusbolt olasz tulajdonosát hogyan vette rá arra, hogy ingyen vásárolhasson nála, cserébe azért, ha beinvitálja az üzletbe a férfi által körberajongott Cicciolinát. Később Cini azt is elárulta, hogy G.w.M-mel közösen akarja feldolgozni a Nem vagyok én apáca című számát.

Cininek a játékban is szerencséje volt, legalábbis egy rövid ideig, percek alatt pörgetett ki magának közel két és fél millió forintot, miközben kiderült, hogy nem is tudja, mire szolgál a keréken a „csere” felirat.

Kasza Tibi kedélyeit közben a Dani nevű versenyző borzolta, amikor autogramot kért tőle, csak hogy nem magának, hanem az anyjának, amit Tibi megalázónak érzett. Később mégis adott egy aláírást a játékosnak – a mellkasára.

A döntőbe Péter jutott, megérdemelten, ahol aztán sikerült leblokkolnia, és a 20 betűs szóból hiába fedett fel tizenkettőt, nem tudta megfejteni a feladványt. Ezzel 3 millió 305 ezer forintot bukott, de legalább a tárgynyereményeket hazavihette.