Lesújtott a börtön haragja a szexragadozó Bill Cosbyra

Méghozzá egy állott hotdogkifli formájában. Amit hozzá vágtak.

A jelek szerint nehéz 3–10 év vár a bukott komikusra (a napokban meghozott ítélet alapján ennyi időt kell rács mögött töltenie), hiszen már büntetése megkezdésének első napján kivívta rabtársai ellenszenvét.

Ahogy arról korábban többször írtunk már, Cosbyt három vádpontban találták bűnösnek (beleegyezés nélküli behatolás, szexuális aktus öntudatlan áldozattal, elkábítás), és a bíróság a Montgomery Megyei Korrekciós Intézetbe utalta, hogy ott azonnal megkezdje büntetése letöltését.

Forrás: Gilbert Carrasquillo / Getty Images

 

A hotdogos támadás a sztárnak feleségével, Camille-lal folytatott telefonbeszélgetéséből szivárgott ki. Cosby állítólag azt mesélte, hogy az egyik rabtársa már érkezése első órájában így üdvözölte – de történtek egyéb incidensek is. A színész ugyanis hivatalosan vaknak van nyilvánítva, és mivel segítség vagy fehér bot nélkül kellett haladnia, egy pár fokot lecsúszott a lépcsőn.

A fehér botot egyébként azért vette el a börtön személyzete Cosbytól, mert féltek, hogy kárt tehet vele magában. A szikkadt kiflivel való dobálózás és a többi esemény pedig annyira kiakasztotta a komikust, hogy állítólag azt mondta a feleségének:

„Fogd meg a csekkfüzetet, és bérelj fel bárkit, bérelj fel mindenkit, hogy kivigyenek innen, amilyen gyorsan csak lehet!”

Cosby jogi csapatának tagjai egyébként már az ítélet kihirdetése után jelezték szándékukat, hogy fellebbezni fognak – védencük hányattatásait pedig Jézus szenvedéseihez hasonlították…


(via Consequence of Sound)