Maisie Williams szerint újra kell nézned a Trónok harca 1. évadát, mielőtt leülsz a 8. évad elé

Ő is így tett a sok visszautalás miatt. Szerinte Havas Jon a péniszével gondolkodik, ami miatt sok vitája lesz Aryával!

A Mások zombiseregének vánszorgó tempójában ugyan, de azért közeleg az április 14-i Trónok harca-premier – ennek ürügyén boldog-boldogtalan a kultsorozat sztárjait faggatja, hátha elárulnak valami infót a nagy fináléval kapcsolatban. A napokban Maisie Williams adott interjút az Entertainment Weekly magazinnak, ő alakítja a kis Arya Starkot, aki mostanra egész Westeros legveszedelmesebb, alakváltó orgyilkosává képezte ki magát.

A 21 éves brit színésznő többek között arról beszélt, hogy a rajongóknak érdemes lesz újranézni a legelső, 2011-es évadot, mivel a nyolcadik afféle keretes szerkezetben rengetegszer vissza fog utalni a kezdetekre. Ő maga is így tett egyébként:

Miután elolvastam a forgatókönyvet, újranéztem az első évadot a rengeteg visszautalás miatt. Nagyon sok jelenet megegyezik. És persze azért is újranéztem a régi részeket, hogy lássam, milyen utat jártam be. Azt szerettem volna, ha Arya élete körbeér, és idősebben is lennének olyan normális pillanatai, mintha még mindig a régi, fiatal lány lenne.

Williams néhány további infómorzsát is elszórt az interjúban arról, milyen lesz Arya az utolsó évadban:

Ebben az évadban olyan lesz, mintha kettős személyisége lenne. Ami érthető is, hiszen sok érzelem és emlék rohanja meg hirtelen a családja körében, ami eszébe juttatja azt, hogy régen mi volt neki fontos, miért harcolt. Viszont folyamatosan emlékezteti magát arra is, hogy neki az az útja, hogy megölje Cerseit, és most leginkább erre kellene koncentrálnia. Vagyis tudathasadásos állapotba kerül, folyamatosan aközött őrlődik, hogy legyen ismét a családjával, mint naiv és ártatlan lány, vagy inkább fejezze be az elintézetlen ügyeit.

A színésznő Arya és Sansa kapcsolatáról is mesélt:

Eddig ritkán lehetett látni úgy kettejüket, hogy csak úgy üldögélnének, és Sansa ne manipulálná Aryát. Az előző évad azonban elég nehéz volt Sansa számára, mivel Jon elég sokszor a péniszével gondolkodott, Sansa pedig nagyon szomorú volt. Ebben az évadban viszont Arya és Sansa egy csapatot fognak alkotni, és néha még Jonnal is szembe mennek.

De vajon az új évad sztorija követni fogja a 2017-ben kiszivárgott, izgalmas szinopszist? Vagy menet közben a stáb inkább átírta az epizódokat? Pár hét, és kiderül! (via Indiewire)