Máris bemutatják a tévében a Petőfi-filmet

Aki még nem látta moziban, most a TV2-n bepótolhatja.

Idén márciusban, a március 15-ei nemzeti ünnephez igazítva mutatták be a mozik minden idők legdrágább magyar filmjét. A Most vagy soha! most a tévénézőkhöz is eljut.

A Rákay Philip és Szente Vajk kreatív felügyeletében, Lóth Balázs rendezésében készült Most vagy soha! című filmet az első héten 75 551-en nézték meg  országszerte a mozikban. A film nyitóhétvégi nézettségéhez hozzájárult, hogy komplett iskolai osztályokat is beültettek rá a mozikba. A második hétre azonban már durván bezuhant a nézettség, csak 21 755 néző volt kíváncsi rá, a harmadik héten pedig 60 százalékos visszaesést produkálva 8327 látogatót gyűjtött – írtuk itt, a PORT-on a filmről.

A filmet most az állami ünnepen, augusztus 20-án a tévében is megnézheti a közönség, a TV2 adja le este 9 órai kezdettel. Aki tehát tűzijáték helyett inkább forradalmi ifjakkal ünnepelne 20-án, idén ezt is megteheti.

Ezt írtuk a filmről

Most vagy soha! - Ezek a márciusi ifjak mintha egy sörreklámból léptek volna ki

Minden idők legdrágább magyar filmjében magasztos pillanatok sora követi egymást, miközben egy másik szálon Rákay Philipék az akcióra tették a hangsúlyt. Az előbbi nem működik annyira, az utóbbi szórakoztató lett.

Tovább