Médiatörténeti pillanat a Szerencsekerékben

A TV2 sztárvendége egy RTL-es arc volt, és ha csak bújtatottan is, de elhangzott a konkurens csatorna realityjének címe, a Való Világ.

Olyan dolog történt az TV2 vetélkedőjében, amire eddig nem nagyon volt példa.

„A jóga és a tánc birodalmában otthonosan mozog a való életben is, akarom mondani, a való világban is”

– konferálta fel a tegnapi sztárvendéget a Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch. A hölgy nem más, mint Rácz Ildikó Gigi, akinek jelenléte nem csak azért médiatörténei pillanat, mert Kasza Tibi megjegyzi, hogy együtt vesztették el szüzességüket (erre hamarosan visszatérek), hanem elsősorban azért, mert

Gigi a konkurens csatorna, az RTL arca: a ValóVilág4-ben ismerhették meg a nézők.

Természetesen többször előfordult már, hogy a korábban az RTL "arcaként" megismert ember átsétált a TV2-höz, az azonban szinte soha nem szokott megtörténni, hogy a TV2-n kimondják a másik legnézettebb kereskedelmi csatorna műsorának címét. Mintha a két csatorna két különböző univerzum lenne, amik között nincs átjárás. Itt viszont ha csak bújtatottan, szójátékként is, de elhangzott, hogy „való világ”.

Forrás: TV2

 

Gigi nem csak pörgetett, de jógázott is a műsorban, hiszen egy ideje jógaoktatóként tevékenykedik. A főszerep viszont végül Zozóé volt, aki eljutott a fődíjjátékig, ahol olyan profin mondott mássalhangzókat, hogy alig alig marad fehér folt a táblán. „Az gyönyörű, az meseszép!” - kiáltott fel Tibi. És tényleg,

3 másodperc alatt megvolt a megfejtés, és így a boríték felbontása után összesen 6 millió 225 ezer forintot vihetett haza.

Nézd csak:

Ja, és hogy miként vesztette el Kasza és Gigi közösen a szüzességét: annak a bizonyos nyuszis magazinnak ugyanabban a számában készített Tibi először címlapot, és vetkőzött le Ildikó. Sőt, maga Tibi fotózta Gigit.

(via TV2)