Megdöntötték a hülyeségrekordot a Szerencsekerékben

Az egyik játékos azt nem tudta megfejteni, ami egy óvodásnak is ment volna, a másiknak 3 millió 750 ezer forintot sikerült elbuknia.

A Szerencsekerék legutóbbi adása nem a tudásról szólt, sőt. Pedig a sztárvendég, Péter Szabó Szilvia remekül játszott, csak rendkívül peches volt: kétszer is kiforgatta a csere mezőt - és egy felező is jutott neki - , így juthatott csak szerephez a két másik játékos, Ádám és Tomi. Tomi anyukája szerint hasonlít Kasza Tibire, a másik versenyző, Ádám egyszer úgy próbálta a zuhanyzóját káddá alakítani, hogy az összes otthont talált törülközőből gátat épített. Az eredmény nem meglepő módon az lett, hogy még a szomszéd lakása is elázott. Ők ketten ennek megfelelően versenyeztek.

Kasza kifejezetten Tomit favorizálta, és bár a versenyző nyilvánvalóan elbukta a magánhangzó vásárló feladatot - a Tequila című számban elhangzó egyetlen szót, magát a Tequilát kellett volna visszaadni -, mégis megkapta a kért betűt, hogy aztán a már gyakorlatilag megoldott feladaton bukjon el. NÉHA MÉG A KAPANYÉL IS _lS_L  - ennyi már megvolt, Kasza gyakorlatilag eldúdolta neki a megoldást, de a két hiányzó betűre és a mondás felidézésére illetve értelmezésére már nem futotta. Mi kínosan feszengtünk.

Ádám is hasonlóan teljesített, és semmilyen megoldásig nem jutott el, mégis ő jutott be az utolsó körbe. Papíron nem volt nehéz dolga, mert a betűk többségét sikerült eltalálni, de így sem jutott eszébe semmi. Pedig megnyerhette volna a vetélkedőt, ha kiforgatja azt, hogy „MEGNYEREK EGY VETÉLKEDŐT”, amiből a legtöbb betű már adott volt. Bukott is mindent, pedig a (Péter Szabó Szilvia által összegyűjtött) 2 millió 750 ezer forinton felül újabb 1 millió lapult volna a borítékjában. (A videóban a 30. perctől lehet látni, amint a játékosnak komoly fejtörést okoz a feladvány megoldása, pedig már csak két betű hiányzik a megfejtésből.)

Így az est nyertese a Kasza Tibi-hasonmás Tomi lett, aki egy minigofrisütővel távozhatott.

via: Tv2Play