Meghátrált a Telekom, megmarad a kínálatukban a Fox csatorna

Walking Dead rajongók tömege lázadt fel cég ellen. A National Geographic is megmarad a 2017-es kínálatban.

Óriási botrány kerekedett pár napja abból, hogy a Magyar Telekom kidobta az új tévécsomagjából a Walking Deadet is vetítő Fox csatornát, valamint a National Geographicot, hogy a helyére a TV2-csoport új adóit tehesse.

A Telekom azonban azonban úgy tűnik, meghajlott a népakarat előtt, és a FOX Networks Grouppal közösen az alábbi sajtóközleményt adta ki:

Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról. A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között.

A közlemény szerint a két cég azt követően indította újra a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a 2017-es csatornakiosztást megismerve a Facebookon elárasztották a dühös üzeneteikkel a szolgáltatót.

Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre - mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál (így például a sokak által kedvelt The Walking Dead című sorozat is).