Megint megcsodálhattuk a Szerencsekerék egyik legnagyobb leolvadását

Nagy Réka modellben az X-faktor, a mondatban meg az „X” nem volt meg.

A héten véget ér a Szerencsekerék 4. évada a TV2 műsorán, június 26-tól, hétfőtől kezdve pedig a hivatalos tévéműsor szerint csak ismétlést ad majd a csatorna. Ami nem jelenti azt, hogy ne futhattunk volna bele már eddig is ismerős epizódokba, az elmúlt két hétben ugyanis már csak hétfőn és kedden sugároztak új részt. Igaz, ezt a tévéműsorban nem jelezték, így a nézők nem tudhatták, hogy amikor leülnek a tévé el, új adást vagy ismétlést láthatnak. Magyarán

a TV2 sikeresen ötvözte a Szerencsekereket a zsákbamacskával.

Így futottunk bele mi is abba az epizódba, amely még márciusban került adásba, de egyáltalán nem bántuk, mert olyan intellektuális mélyrepülésnek lehettünk tanúi, ami még a Szerencsekerék történetében is ritka.

A műsor sztárvendége Nagy Réka modell volt, aki csak addig érezte magát elemében, amíg arról sztorizott, hogy hogyan találkozott Kate Hudsonnal és Cameron Diazzal egy amerikai munkája során, de a játék közben lefagyott.

A fináléba jutásért egy dalszöveg részletét kellett volna megfejtenie, és már csak az Y hiányzott a mássalhangzók közül, de ő inkább az X-et mondta be. A két másik játékos még jobban becsődölt, így úgy ment perceken át a pörgetés, felezés, nullázás és a csere, hogy egyetlen új betű sem került fel a táblára. Egy idő után már nemcsak Kasza Tibi, de a játékosok is csak nevetni tudtak a saját szerencsétlenkedéseiken.

Réka nagy sokára bemondta a helyes megfejtést („Gyere ki te tubarózsa, vár a viola”), de addigra elvesztette a korábban összegyűjtött másfél millióját, így a Hunor nevű játékos kerül a fináléba. Ő sem teljesített jobban: annyira leblokkolt, hogy sehogyan sem jött rá a megfejtésre („Éva almája), sőt, mintha még akkor sem értette volna, mi is a jó válasz, amikor a kicsit „idegállapotba jött” Kasza szarkasztikus megjegyzések közepette szájbarágósan rávezette az idő lejárta után.

Via: TV2Play / Sorozatwiki