Megismételte pénteki nézőbosszantását a TV2

Újra egy ismétlést adtak le a Kincsvadászokból kedd este. Legutóbb pénteken próbálkozott be ezzel a csatorna.

Úgy tűnik, elszámolta magát a TV2, és nem készített elég epizódot régiségekkel foglalkozó műsorából, a Kincsvadászokból. Szombat reggel megírtuk, hogy sok ezer ember bosszanthatott fel a csatorna, amikor előzetes tájékoztatás nélkül a második epizódot ismételték meg főműsoridőben. 

ez is érdekelhet

Péntek este sok ezer embert bosszanthatott fel a TV2

A hatalmas sikernek örvendő Kincsvadászokból ismétlést adtak főműsoridőben.

Tovább

 

Kedd este ugyanez történt, csak most az ötödik részt vetítették le abból a műsorból, ami jelenleg a csatorna arany tojást tojó tyúkja, a legsikeresebb és legnézettebb produkció a TV2-n. A műsorújság szerint a 37. epizódnak kellett volna következnie. Múlt héten a legnépszerűbb adást a fiatalok körében 177 106-an nézték, a közönségarány 22,8 százalékos volt, az adás az ötödik legnézettebb műsor volt a héten. A teljes lakosság körében 614 ezren követték figyelemmel az adást, vagyis nem túlzás azt mondani, hogy több százezer ember kérheti számon, miért ismétlést kell néznie főműsoridőben. 

 

A Kincsvadászok egyébként ezen a héten kifut, jövő héten már a Házasság első látásra című társkereső reality és a Hazatalálsz második évada kerül terítékre hétköznapokon, kíváncsian várjuk, hogy a héten még hány ismétléssel töltik ki a főműsoridőt a csatornánál.