Megváltozik a TV2 esti műsorrendje

Búcsút mondhatunk A hegyi doktornak.

Július 28-án, azaz ma este véget ér A hegyi doktor újra rendel 16. évada a TV2-n, és ezzel átalakul a csatorna esti műsorrendjének második fele.

Ami változatlan marad július 31-től, az a 18:45-kor kezdődő Tények Plusz, 19:50-től pedig továbbra is a Szerencsekerék ismétléseit vetítik. A hegyi doktor újra rendel helyett viszont a hónap utolsó hétfőjétől a Drágám, add az életed 4. évadának ismétlése lesz látható. Till Attila és Köllő Babett műsora 21:25-kor indul majd, a bruttó adásideje (reklámok nélkül) pedig bő másfél óra lesz. Emiatt az Újratervezés fél órával később, 22:30 helyett 23 órától lesz látható a TV2-n.

Forrás: TV2

 

A csatorna hétvégi műsora nem változik. Szombaton a Tények Plusz, majd filmek, vasárnap pedig egész este filmek érkeznek a csatornára.

A hét elején az RTL is változtatott a műsorrendjén: az Activity helyett elindult a hétköznaponként 20:10-től vetített Celebrandi, amit A mi kis falunk ismétlései követnek 21:15-től, 22:30-tól pedig az RTL Híradó – Késő esti kiadása jelentkezik.

A lehető legunalmasabb résszel indított a Celebrandi

Az RTL új napi társkereső realityje bemutatkozásával felmondta a társkereső műsorok összes közhelyét: mindenki csalódott már, de nyitott egy új kapcsolatra. Ehhez Puskás Petiék játszották el a randigurut, de semmi érdemleges nem történt.

Kritika

 

Via: Sorozatwiki