Megvan, mikor indul Az álommeló második évada

Az álommeló hatalmas sikerrel futott tavaly az RTL-en, és már nem kell sokat várni a második évadra sem: a világ egyik legsikeresebb üzleti realityjének új évada március 25-én, hétfőn, 20 órától lesz látható.

Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott, és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét. Az előléptetésre pedig nem kellett sokáig várnia, mert főnöke hamarosan ügyvezető igazgatónak nevezi ki őt az egyik cégének élére, sőt részesedést is kap. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció így ismét nyitva áll a jelentkezők előtt.

Idén ismét rengeteg jelentkező közül választotta ki Balogh Levente azokat a jelölteket, akik versenybe szállhatnak álmaik állásáért. A jelölteknek a második évadban is adásról adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A nyeremény 2024-ben is kecsegtető, ugyanis akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

 

Idén a kiválasztási folyamat is megújul: amikor Balogh Levente egy jelöltet elküld, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, és onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.

Balogh Levente segítője ezúttal is Farmosi Larisza közgazdász és Dr. Krasznai István ügyvéd lesz. A munkanapok végén ők hárman döntik majd el, kik azok, akiknek mennie kell, és kik maradhatnak még tovább versenyben.

Az álommeló - március 25-től minden hétköznap 20:00 órától az RTL műsorán! Az epizódok visszanézhetők az RTL+-on.

(RTL)