Megvannak a Hell Boxing Kings műsorvezetői, a Sztárbox győztesei is szorítóba lépnek

A Sztárbox hírességei is ringbe szállnak a Hell Boxing Kings ökölvívó versenyen, amit az RTL közvetít majd, a műsorvezető Gelencsér Tímea és Árpa Attila lesz.

A Hell Boxing Kings ökölvívó versenyen 10 ország négy súlycsoportjának 160 versenyzője lép majd a ringbe, az összdíjazás több százmillió forint. A versenyt az RTL közvetíti, és most az is kiderült, hogy a két műsorvezető Gelencsér Tímea és Árpa Attila lesz. 

 

A Sztárbox hírességei is ringbe szállnak majd, Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence képviselik Magyarországot. Ellenfeleik között lehet szlovák bűvész, román rapper vagy bolgár műsorvezető is.

Magyarországról Berki Mazsi, Istenes Bence és Brasch Bence fogják képviselni Magyarországot.

Az én műsorvezetői karrieremben egy hatalmas ugrás lesz, hiszen élő műsor, műsorvezető társsal képernyőn, úgyhogy izgatott vagyok miatta.

– mondta Gelencsér Tímea, aki szerint nehézség lesz, hogy magyar és angol nyelvű interjúkat is kell készíteniük – igaz, nem a nyelv okoz neki kihívást, hanem a két nyelv közötti ugrálás.

Árpa Attila tavaly maga is ringbe lépett a Sztárbox című nagyszabású showműsorban az RTL-en, ahol egészen a döntőig jutott. Most más szerepben, de újra láthatjuk majd a ringben, ugyanis ő lesz a Hell Boxing Kings férfi műsorvezetője.

Felkonferálás, kommentálás esteleges interjúk mérkőzés után, győztessel vesztessel, mentőssel, bíróval, akivel kell

– sorolta feladatait Árpa Attila, aki hozzáteszi, nyelvtudásaira is szükség lesz, mert 10 országból érkeznek majd a versenyzők.

A Hell Boxing Kings mérkőzéseit ősszel láthatják majd az RTL-en, minden súlycsoport győztese 100 ezer dolláros, vagyis csaknem 36 millió forintos pénzjutalmat kap.

(via rtl.hu)