Mikor jön már végre a Twin Peaks új évada?

Hamarabb, mint gondolnánk, legalábbis az Audrey Horne-t alakító Sherilyn Fenn szerint.

2017ben jön a Twin Peaks új évada, csak még mindig nem tudni, hogy mikor. Pedig mindenki nagyon várja már, hogy David Lynch és a legjobb tanítványa, Mark Frost évtizedekkel a kultikus tévésorozat sikere után meg tudják-e ismételni a bravúrt Cooper ügynökkel és a többi jól ismert, kisvárosi lakossal. Ők ugyanis mind visszatérnek a folytatásban. Kicsit persze már megöregedve, hiszen mégiscsak 26 év eltelt az első, 1990-es epizód óta!

Újra láthatjuk majd többek között az Audrey Horne-t alakító Sherilyn Fennt is, aki január 1-jén az alábbi, sejtelmes üzenetet tette ki a Twitterére:

Sooner than we think? Yes, please.

Posted by Welcome to Twin Peaks on Sunday, 1 January 2017

A rajongók a képet látva máris arra tippeltek, hogy 1-2 hónapon belül tényleg bemutatják a Twin Peaks új évadát. Az eddigi, semmitmondó promók miatt félő, hogy ha David Lynch és Mark Frost sokáig húzza-halasztja a rendes trailereket és magát a premiert, akkor annak már nem lesz akkora hatása, nem fog nagyot ütni, mert elvész a többi új sorozat és mozifilm áradatában. Pedig nagyon jó lenne, ha nem rontanák el a késői folytatást, mivel Mark Frost tavaly év végén megjelentetett Twin Peaks-könyve igen hangulatosra sikeredett.