Mindkét áruló lebukott, még sincs vége a játéknak

Az ártatlanok kiszavaztak egy árulót, és egy meglepő fordulatnak köszönhetően egyikük arról is megbizonyosodott, ki a másik gyilkos, de vajon mit kezd az információval?

 

Hiába ejtették ki leghangosabb ellenfelüket, Vályi Istvánt, az árulók nem érezhették magukat biztonságban. Muri Enikő és Url Iza kizárólag rájuk gyanakodott, Hadas Kriszta pedig minden bizonytalansága ellenére esélyes volt, hogy végre elindul a jó úton. Hevér Gábor és Bíró Bea egyetlen esélye az volt, ha a gyanút Izára terelik: volt már egy komoly elszólása, és az ő megmagyarázhatatlan félreszavazásának köszönhették az ártatlanok, hogy Vályi kiesett. Meglepő módon nem használták ki ezt a lehetőséget, és nem kezdték el Hadas Krisztát sem ebbe az irányba terelni.

Forrás: RTL

 

Addig azonban volt két nagy csavar Az Árulókban. A próbatételnek egyrészt különlegesen nagy tétje lett, másrészt a játék eredményét és jutalmát csak a kerekasztal szertartás után árulta el Árpa Attila, vagyis már egy játékos kiesése után, legyen az ártatlan vagy gyilkos. A játékban egy „szellemek” által feldúlt szobában kellett minél több változtatást észrevenni – mint az később kiderült, Muri Enikő lett a legjobb. Addig azonban volt egy vagy kerekasztal szertartás, ahol Kriszta végül Beára szavazott, akárcsak Enikő és Iza,

igaz, ő korábban azt ígérte, hogy Gáborra voksol,

amivel persze rögtön gyanússá vált Hadas Kriszta számára. Így Bea esett ki, aki egyébként a hozzá végig lojális Gáborra szavazott – majd könnyek között távozott.

Forrás: RTL

 

A nagy meglepetés az „igazság vacsorája” lett. Enikőnek meg kellett hívnia egy privát vacsorára valamelyik játékostársát, ahol feltehette neki a kérdést, áruló-e, az illetőnek pedig igazat kellett mondani.

Természetesen Gábort hívta, és bebizonyosodott a gyanúja,

de ez nem jelenti a játék végét – arra még egy napot várnunk kell. Enikő ugyanis nem köteles elárulni ezt a titkot a többieknek – és nyilván túl egyszerű is lenne egy ilyen csavaros játékban, ha megtenné.

Ma persze minden eldől, az is, hogy Enikő mit kezd ezzel a helyzettel – és az is, hogy az eddig zseniálisan játszó Gábornak milyen lehetőségei maradtak.   

Forrás: RTL

 

 

Visszanézve még izgalmasabb, mert most nyer értelmet egy csomó minden

Az Árulók - Titkok a kastélyból 3. epizódjának vendégei, Bíró Bea és Vályi István elmesélték, hogy milyen komoly agymunkával jár egy nap a túlélése és feldolgozása ebben a nem mindennapi játékban.

Tovább

 

Hiánypótló tartalom a PORT.hu-n! Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban kulisszái mögé kalauzolja el a rajongókat. A saját gyártású kibeszélő műsorunkban a reality producerével, az évad legikonikusabb szereplőivel, és külsős szakértőkkel beszéljük át a látottakat, sőt, még annál is több minden. Pénteken 19.50-kor csak a Port.hu-n Az Árulók . Titkok a kastélyból. 

Itt nézheted meg az első epizódot:

Ártatlanként nehéz feldolgozni, hogy megöltek, hogy veled ez megtörténhet

Az Árulók - Titkok a kastélyból kibeszélő műsor vendégei, Nyári Gábor szenior kreatív producer és Vadon János műsorvezető elárulták, hogy milyen nehéz lelkileg és mentálisan Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban. Messze nem olyan egyszerű benne lenni a játékban, mint kívülről szemlélni.

Tovább

 

Ide kattintva a második részt láthatod:

Olyan ez, mint a Poirot vagy a Columbo, nézőként tudod, hogy ki a gyilkos, de ha benne lennél, teljesen vakon lennél

Így mesélt Lakatos László humorista Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorról, de még több érdekességet is elárult a realityben való szerepléséről.

Tovább

 

A beszélgetés Dér Henivel és Molnár Áronnal