Nagy Alekosz elképesztő húzásai

Alekosz doing Alekosz things. +1: a legújabb hír, hogy Alekosz bekerült az Ázsia Expressz legújabb évadába, úgyhogy a TV2 ismét teret engedett neki.

Alekosz a magyar bulvár világ fura képződménye. A VV4-ben nyújtott fenomenális csúcsteljesítménye után az RTL látta benne a potenciált, és egyből indított is egy műsort, amiben az érdi vagyonőr megint tündökölhetett. Ez volt a Szerelem a legfelsőbb szinteken - Alekosz feleséget keres. Alekosznak voltak még tévés villanásai. Átcsábították a TV2-höz, ahol viszont a vele (is) eladott műsor beleállt a földbe. Úgy tűnt, hogy Alekoszból ennyi elég volt. De nem. Időről időre eltűnt, majd felbukkant. Kapott vendégszerepléseket olyan jellegű műsorokban, mint a Hal a tortán, illetve scripted reality-ben is megmutathatta magát, hála Hajdú Péternek. Alekosz mindig egy-két évre eltűnik, majd hirtelen felbukkan, rövid idő alatt kimaxolja a kimaxolni valót, hogy amikor már megint kiégtek tőle az emberek, és immunisakká váltak a hülyeségeire, akkor eltűnjön.

Forrás: Tv2

 

Most épp egy villanás közepén tartunk, amikor már rendszeresen vendégeskedik mindenhol. Most épp azzal robbant be, hogy elkezdte kigyúrni magát, aminek nagyon hamar meg is lett a látszatja. Nem véletlenül, hisz ahogy maga is bevallotta: Naposim, azaz ismertebb nevén "paraszt kox" szedésével érte el a tömegnövelést. Ezt követően már magától jött a blikkes vendégszereplés, Balázséknál is megmondta a frankót, illetve a Szerencsekerékben is hozta a formáját. Közben pedig ott van a TikTokon is, ahol pláne nem fogja vissza magát. Beszól mindenkinek.

És a legújabb hír vele kapcsolatban, hogy bekerült az Ázsia Expressz legújabb évadába, úgyhogy a TV2-n párjával, Rékával együtt fogja fárasztani a nagyérdeműt. Ehhez képest az egykori csodás "hőstettei" sehol sincsenek. 

Amikor levelet írt Zuckerbergnek

2014. május 7-én Alekosz megpróbálta felvenni a kapcsolatot Mark Zuckerberggel, hogy legyen szíves engedélyezze, hogy 5 ezernél is több ismerőse lehessen. Na, hát ebben elsőre nincs semmi izgalom, csakhogy Alekosz levelét a Facebookon írta, ráadásul magyarul. Leginkább ez volt anno a nevetség, ledöbbenés tárgya, hisz mégis hogy tudna értelmezni Zuckerberg egy magyarul írt levelet? Nem mintha elolvasná. Alekosz később megmagyarázta, hogy miért magyarul írt. Egész egyszerűen azért, mert ez az anyanyelve, ezen a nyelven beszél a legjobban. Zuckerberg meg majd szépen lefordítja magának, nehogy már ez az ő baja legyen. Milyen igaz.

Amikor levelet írt Kim Dzsongunnak

2018-ban olyan súlyosnak érezte az egyre csak fokozódó nemzetközi helyzetet, hogy levelet írt Észak-Korea vezetőjének. A médiacsendőri kabátját magára öltve azt a célt tűzte ki magának, hogy békére kényszerítse a diktátort. Mindezt persze a maga stílusában kéri.

Ezen buzgóságom közepette utasítom Önt a közép és nagy hatótávolságú ballisztikus rakéták leszerelésére, hiszen szellemi forradalmamat kifejezetten rosszul érinti, ha Ön továbbra is rakétákkal egerészik. No, de ne csak dorgáljam Önt. Kifejezetten üdvözlöm ama gesztusát, hogy déli szomszédai felé nyitottságot mutat, s különösen boldogsággal tölt el a tudat, hogy hivatalosan is küldöttséget küldött szánkózni Pjoncsangba.

A levél itt nem ér véget. Az utolsó sorokban még át is hívja magához Érdre, a Báthory utcába egy kis pörköltözésre. 

Amikor kisfilmeket forgatott

Alekosz nem csak abban volt erős, hogy látványosan levelező barátot szerezzen magának, hiszen hogy is felejthetnénk el filmjeit. A Meztelen Terminátor című alakítása minden nemében hiánypótló audiovizuális remekmű. A szerep kedvéért Alekosz még meg is vált a szinte hozzá nőtt, védjegyévé vált fehér fecske alsótól.  De eljátszotta Rambót is. Aztán volt, hogy csak úgy kiment a kertbe és megmutatta hibátlan karate tudását. Sajnos ezek már nincsenek meg a neten.

Amikor Budapest Batmanjének képzelte magát

2018 nyarán úgy döntött Alekosz, hogy önkényes igazságosztónak áll. Kiírta a Facebookra, hogy mikor megy a bulinegyedbe "razziázni". Előre figyelmeztette, hogy jobb lesz félnie a gyanús alakoknak, a dílereknek, a bűnözőknek, mert ő nem ismer kegyelmet. Ebből aztán csak szelfizgetés és közönségtalálkozó lett, úgyhogy egy alkalom után le is állt a batmankedéssel. De persze ezt az egy estét is sikerként könyvelte el. Ahogy fogalmazott: 

A Facebookon felsorolt szórakozóhelyeken, melyeket látogatni készültem, amikor a bűnözők tudomást szereztek arról, hogy én megyek szombat este, akkor kevesebb kábítószer fogyott. A dílerek kezdenek csődbe menni. Hallották a felhívást, hallottak a razziámról, már nem fogyasztanak annyi kábítószert, és ez baj. Pontosabban nem az baj, hogy nem fogyasztanak annyi kábítószert, hanem az, hogy fölismertek.

Akinek nem lenne elég Alekoszból, az a TikTokon követheti mindennapjait, ott szűrő nélkül lehet fogyasztani a tartalmait. Két szó: RANGOS EBÉD.