Nem bír tovább táncolni Selma Blair

A szklerózis multiplexszel élő színésznő a Dancing With the Stars nagy esélyese volt.

Megírtuk mi is, hogy a Kegyetlen játékok és a Hellboy sztárja, a 2018-ban sclerosis multiplexszel diagnosztizált Selma Blair elindult a Dancing With the Stars új évadában, és rögtön az első adásban olyan produkciót nyújtott, hogy az egész stúdió együtt zokogott a meghatottságtól.

Ő és partnere, Sasha Farber számítottak a verseny legnagyobb esélyeseinek, egészen hétfő estig, amikor is a színésznő bejelentette be, hogy a szklerózis multiplexével kapcsolatos egészségügyi problémák miatt idő előtt kiszáll a Disney+ táncos vetélkedőjéből.

Blair a show után a sajtószobában részletezte a döntését, és elmondta, hogy múlt csütörtökön MRI-vizsgálatot végeztek a térdén, ami miatt az orvosa azt kérte tőle, hogy medencében vagy olyan módon végezzék a táncpróbákat, hogy ne kelljen súlyt cipelnie.

A diagnózis még nem jelentette azt, hogy feltétlenül ki kellene szállnia, de a színésznő azt mondta, hogy nincs felkészülve arra, hogy rosszabbodik az állapota, ezért inkább a távozás mellett döntött.

A testemet nagyon megviseli. Túl sok ez a csontjaimnak. Egyszerűen túl sok a csontsérülés és a gyulladás... amit nem akarok."

Blair egy utolsó keringővel búcsúzott a műsortól, Farberrel, a "What the World Needs Now" című dalra táncoltak.

Ez a tánc mindenkinek szól, aki megpróbálta, és remélte, hogy többet tehet, de erő kell ahhoz is, hogy rájöjjünk, mikor kell kiszállni"

- mondta még a tánc előtt, amellyel újra megríkatott mindenkit, még a versenytársakat is.

A show utáni sajtótájékoztatón elárulta, hogy szívesen kipróbált volna egy kortárs táncot is, de tisztában volt vele, hogy mennyire megterhelő lehet a testének, mert aki krónikus betegséggel vág bele egy ilyen kalandba, annak nagyon kell vigyáznia magára, ami nem minden esetben lehetséges.

Blair azt is elmondta, hogy meghatotta a közönség reakciója, és a verseny megmutatta neki, mennyire szeret olyan emberek között lenni, akik mindig a maximumot próbálják adni. Kitért a táncpartnerére is, aki megengedte, hogy mozogjon és elfogadja magát, és megmutatta a világnak, hogy

vannak társak, akiket megtalálhatsz, és ha tudtukra adod, hogy szükséged van valakire, megfogják a remegő kezedet."

via: EW