Nem folytatódik a Narcos, míg nem garantálják a stáb biztonságát

A drogkartellek elleni harcról szóló sorozat körül elég durva dolgok történtek mostanában.Halálosan megfenyegették a Netflixet.

Pedro Pascal, aki Javier Pena DEA-ügynököt alakítja a Narcosban, azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy míg nem garantálják a stáb biztonságát, nem tudják folytatni a Netflix sorozatát. 

Korábban mi is megírtuk, hogy mintegy másfél hete találták meg  Mexikóváros mellett Carlos Munoz Portal holttestét. A 37 éves férfi helyszíneket keresett a negyedik évadhoz, amikor ismeretlenek gyakorlatilag szitává lőtték. Ezután a The Hollywood Reporter megkeresésére Pablo Escobar bátyja, a 71 éves Roberto De Jesus Escobar Gaviria elég nyilvánvalóan megfenyegette a streamingszolgáltatót, hogy amíg nem fizetnek neki egymilliárd dollárt, addig ne számítsanak semmi jóra. Szerinte jogtalanul használták testvére nevét és "brandjét" - bármit is jelentsen ez.

 Nem akarom, hogy a Netflix vagy más cég az Escobar Inc. engedélye nélkül Medellín vagy Kolumbia olyan területein forgasson, ami egykor a testvéremé volt, netán az enyém. Mert nagyon veszélyes, különösen az áldásom nélkül. Ez az én országom.