Nem perel Harry herceg és Meghan Markle a botrányos South Park-epizód miatt

A hercegi pár megtörte a csendet a szókimondó animációs sorozat múlt heti részével kapcsolatban, amely teljes egészében őket gúnyolta.

Az első jelentések szerint a sussexi herceg és hercegné pert indított a szóban forgó epizód miatt a South Park kreátorai ellen, de szóvivőjük most cáfolta ezt az információt.

„Ez teljes nonszensz. Minden alapot nélkülöző álhír”

– mondta a sajtós a People magazinnak. A spekulációk valószínűleg onnan származtak, hogy egyes források szerint a híres-hírhedt pár „nagyon kiborult, sőt megsemmisült” az új rész miatt. Ezenkívül a brit királyi családdal foglalkozó kommentátorok is azt valószínűsítették, hogy a két alkotó, Trey Parker és Matt Stone pernek nézhet elébe, de azt elismerték, hogy egyelőre nem történt semmi konkrétum ezzel kapcsolatban.

A Beatles Magical Mistery Tour című albumának címét kiforgató The World-Wide Privacy Tourban egyébként egyszer sem nevezik Harrynek és Meghannak a két figurát, de az animált karakterek nagyon hasonlítanak a hercegi párra mind megjelenésben (a férfinak vörös a haja, a nő pedig Meghan Markle egyik híres szettjét viseli), mind viselkedésben (úgy akarnak eltűnni a nyilvánosság szeme elől, hogy ők maguk rakják kirakatba saját magukat); ezenkívül az olyan apróságok is elég árulkodók, mint a rajzolt herceg fagyott pénisze.

Forrás: Comedy Central


Az epizódban egyébként Kanada hercegének és hercegnéjének nevezik őket, és a sztori szerint felkerekednek, hogy reklámozzák a férfi frissen megjelent, Waaaagh című könyvét, az utazásból azonban csakhamar egy olyan turné kerekedik, amelynek során folyamatosan a magánszférájuk tiszteletben tartását reklamálják, miközben ők maguk feltűnősködnek.

A pár végül South Parkban akar letelepedni.

A február 15-én adásba került The World-Wide Privacy Tourban a Stan Marsh nevű figura egy alkalommal „az ostoba herceg és a hülye felesége” szavakkal hivatkozik a Harryékről mintázott karakterekre, és persze az is éles kritika, hogy miközben a pár azt akarja, hogy senki se zavarja vagy nézze őket, világ körüli útra indulnak (a valóságban Harry és Meghan lemondott a címéről, és Nagy-Britanniából az Egyesült Államokba költöztek, ahol azonban folyamatosan biztosítják saját maguknak a reflektorfényt, többek között interjúkkal, dokumentumsorozatokkal és podcastekkel). A South Park-epizód legbrutálisabb mozzanatait ebben a cikkben listázták.


(via Independent)