Nem ütött ki a Szilveszter? Csináld ki magad magyar humorral!

Ha valaki vevő úgy általában véve a magyar humorra, azon belül is a stand upra, annak jól kezdődik az év. A Comedy Central ugyanis olyan maratont tart ma, hogy ahhoz képest a szilveszteri tivornya semmi.

Az év első napja általában nem szokott tartalmasan telni, az előző napi bulizásban megfáradt néptömegek ilyenkor a bambulást fejlesztik művészi szintre, a csatornaszörf teljesen valid elfoglaltságnak tűnik egész napra.

A Comedy Central viszont idén úgy döntött, megkíméli a másnaposan fetrengő embereket a csattogtatástól, és olyan maratont rakott le az év első napjára, ami garantáltan elpusztítja a megmaradt agysejteket is.

Délelőtt 11-től kezdve hajnali egyig láthatunk ugyanis gyakorlatilag mindent, amit a magyar humor az elmúlt néhány évben kitermelt, leginkább stand uposokat.

Fábry Sándor A vietnámi balzsam című önálló estjével indítjuk az agyhorpasztást.

Ezután következik Kőhalmi Zoltán Én, Kőhalmi Zoltán című estje fél egytől.

Kettőtől Kovács András Péter Evolúció című előadását nézhetjük meg, ha még bírjuk rekeszizommal, de legalábbis elég magas a fájdalomküszöbünk.

Fél négyőlt már Hadházi Lászlóé a főszerep, akit A humorkabaré visszatér 2. című műsorban láthatunk.

Öttől ismét egy kicsit klasszikusabb vizekre evezünk, ekkor újra Fábry Sándoré a képernyő, akit ezúttal az Oh, Tannenbaum című stand upban láthatunk.

Őt követi Dombóvári István a 120021 gramm című előadása, ami után este nyolctól ismét Hagházi Lászlóé a főszerep a Méd in Hungeráj című zenés kabaréjában.

Este fél tíztől megnézhetjük a Bődöcs Londonban című, Bődöcs Tibor londoni kabaréútjáról szóló film mindkét részét.

A napot Aranyosi Péter Négybetűs szavak című stand upjával zárhatjuk.

Akik még bírják szuflával nemhogy hajnalba, de reggelbe nyúlóan nézhetnek tovább magyar stand upot, ugyanis Aranyosi után ismét Bődöcs Tibort láthatjuk hajnali egytől Az élet értelme és kertészeti tippek című előadásában.

Ezzel még mindig nincs vége! Hajnali kettőtől Felméri Péter következik, a lassacskán kelő nap sugaraira pedig reggel negyed négytől Kovács András Péterrel készülhetünk. Végül még egyszer megnézhetjük a Méd in Hungerájt, hátha valamilyen poénról lemaradtunk néhány órával korábban.