Nézettségi rekordot döntött az Aranyélet

Az év legnézettebb hétvégéjét hozta össze a Miklósi család az HBO GO-n.

Óriási sikert hozott az Aranyélet a hétvégén az HBO GO-n: sosem látott aktivitás jellemezte vasárnap az HBO online videótárát, ahol először lett elérhető a sorozat teljes harmadik évada. Az Aranyélet aktuális szezonját hatalmas várakozás előzte meg, hiszen ez a befejező évad: három év után véget ér a Miklósi család története.

Az utolsó részek október 14-én, vasárnap kerültek fel az HBO GO-ra, és a fogadtatás minden előzetes várakozást felülmúlva rekordnézettséget hozott az HBO online videótárának. A sorozatra többen voltak kíváncsiak, mint az idei rekordtartó Star Wars – Az utolsó Jedikre, és nézettségben máris maga mögé utasította a legnagyobb külföldi szériákat, például A szolgálólány meséjét, a Westworldöt vagy az olyan nyáron debütált sikersorozatokat, mint a Castle Rock vagy az Éles tárgyak.

Forrás: HBO

 

Az HBO GO-t már vasárnap hajnalban többen nézték, mint máskor egy erős premiernapon összesen, és a nézettség a nap folyamán exponenciálisan nőtt. A legnagyobb rajongók már vasárnap éjféltől elkezdték nézni a befejező évadot, így hajnalra már több komment is érkezett az Aranyélet Facebook-oldalára.

Ezekből kiderült, hogy külföldről is óriási volt az érdeklődés: az egyik néző az angliai Cannock egyik kamionos parkolójában nézte az epizódokat. Az Aranyélet, 3. évadot mi is nagyon vártuk, és nem is kellett csalódnunk. Az első négy epizód alapján írt kritikánkat itt olvashatjátok.


(via HBO)