Nyílt trollkodásba kezdett A Konyhafőnök egyik játékosa

Rácz Jenő pedig váratlanul kuktának állt, sőt, a játék történetében először mindhárom zsűritag beállt egy versenyző pultjába segíteni. Íme a gasztrovetélkedő legfrissebb történései!

Fördős Zé rengeteg olyan nézői levelet kap, miszerint a gasztroreality versenyzői nem fellelhető és nem ismert alapanyagokkal dolgoznak, ezenkívül azt is felrótták neki, hogy egyáltalán nem segítség, ha ő áll be a pultba. Ezért most először A Konyhafőnök történetében mind a három zsűritag beállt az előnyt szerző versenyzőnek segíteni.





Rácz Jenő pedig külön is segített egy játékosnak, mivel Kettel-Fülöp Flóra előnyének köszönhetően öt teljes percig megkapta a séfet, akire

bármilyen feladatot rábízhatott.

A kék csapat versenyzője nagyon taktikusan gondolkodott, és hagymapucolás helyett olyan speciálisabb feladatokat bízott Ráczra, amiket ő maga nem tudott volna olyan jól elvégezni.

Később viszont érkezett egy hátráltató tényező is – nem csak Flóra, az összes versenyző számára, mivel Bartus Marcellre a hátránya miatt azt a feladatot bízta a zsűri, hogy kis, szobalányhoz illő bóbitával a fején takarítson fel mindenkinél. Ennek azonban meglepő következményei lettek,

Marci ugyanis segítség helyett trollkodásra használta a lehetőséget, így tisztaság helyett csak még nagyobb lett a káosz ellenfelei pultjában,

akiket még folyamatos kommentárjaival is igyekezett kizökkenteni, sikerrel.



Sárközi Ákos elődöntő hetének második napján egyébként Pintér Vivien távozott a konyhából (róla írtuk meg nemrégiben, hogy korábban Rácz Jenővel és Fördős Zével is randevúzott).

„Rettentően rosszul esett”

– reagált Vivi a döntésre, aki nem számított erre, és csalódottan hagyta ott a konyhát. A műsor legutóbbi részének további történéseiről ide kattintva tájékozódhatunk.


(via rtl.hu)

 

Ki is az a Vivien?

Iszonyú kínos pillanatokkal indult A Konyhafőnök jubileumi évada

10. alkalommal jelentkezett a gasztro reality civil évada, amiben máris adódott pár kellemtelen helyzet.

Tovább