Ők lesznek a Megasztár zsűritagjai

2024-ben visszatér a TV2 énekes tehetségkutatója, a Megasztár, végre kiderült, ki az az öt ember, aki a zsűriben foglal majd helyet.

Vége a várakozásnak, a TV2 leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét.

Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják.

A közös munka hamarosan megkezdődik, hiszen indulnak a válogatók, a műsor ősszel kerül a képernyőkre. 

Forrás: TV2 Sajtószoba



Az ítészek soraiban két korábbi győztes is helyet foglal, egyikük a harmadik széria győztese, Rúzsa Magdolna.

Jövőre lesz húsz éve, hogy először megjelentem a Megasztárban és nagyon-nagyon izgalmas most úgy visszajönni, hogy rengeteg minden történt azóta. Most én segíthetek és kereshetem azt, akiben ott rejlik az a bizonyos „valami”. Sok mindent tudok, amit akkor még nem tudtam, amikor ott álltam a zsűri előtt, de talán pont azért, mert én is álltam ott, tudom, hogy ők mit éreznek, mit élnek át. Az a vágyam, hogy olyan tehetségeket találjunk, akik erre a pályára méltók és kell nekik ez a sorsfordító lehetőség.

- nyilatkozta a zsűri női tagja, Rúzsa Magdolna.


A zsűri legfiatalabb tagja Marics Peti, aki gyerekkorában nézőként szurkolt a Megasztár stúdióban.

Vannak ezek az általános tehetségkutatós pályaindulások, ám számomra ez másképp alakult. Egy-kettőbe anno mi is elnéztünk, és valahogy mindig fuccsba ment a terv az előválogatóknál. Sőt, egyedül is indultam, de ezek nem bontakoztak ki, de én is végig követtem, hogy ilyen óriási karrierek lehetnek, mint Caramelé és Magdié. Ehhez képest én egy másik vonalról kezdtem és magunk kezdtük el gyártani a zenéket. A Megasztárban ugyanezt el lehet élni felgyorsítva, mert rögtön itt az országos figyelem. Az a célunk, hogy olyan embereket találjunk, akik fenn is tudnak maradni és akinek tényleg megváltozhat az életük. Tisztán emlékszem, amikor Kökény Attilával, meg Tolvai Renivel nézőként fotózkodok és el se hittük, hogy anyukám valamilyen kapcsolat révén tudott jegyet szerezni. Szóval tulajdonképp elmondhatjuk, hogy nézőből zsűritag lettem.”

– mondta Marics Peti.


A Megasztárban ezúttal zsűritagként lesz fontos szerepe Molnár Ferenc Caramelnek.

Nagyon sokat jelent nekem, hogy újra lesz Megasztár. Aki akkor született, mikor én indultam, most húsz éves, felnőtt egy generáció. A mai napig, amikor írnak rólunk, mindig megemlítik, hogy mi Megasztár felfedezettek vagyunk, a brand összeforrt a nevünkkel. Ez a műsor megváltoztatta az életem, és megváltoztatta a magyar könnyűzenét. Azért vállaltam el a feladatot, mert kötődöm a műsorhoz, nekem fontos, hogy hogyan folytatódik a Megasztár története, felelősséget érzek iránta. Nincs még egy olyan formátum a magyar televíziózás jelenkori palettáján, amit elvállaltam volna. Itt az lehetek, aki vagyok.”

– tette hozzá a második széria győztese, Molnár Ferenc Caramel.


Szintén az ítészek sorában foglal helyet az egykori Supernem tagja, Papp Szabi is.

Mindig is szerettem a kihívásokat. A TV2-n szerepeltem már zenei műsorban, de az kizárólag a szórakoztatásról szólt. A Megasztárt eggyel komolyabban veszem magamhoz képest, mert ez egy tehetségkutató, itt úgy kell instruálni, tanácsokat adni, vagy épp eltanácsolni résztvevőket, hogy ebből tanuljanak. Rendelkezem talán annyi rutinnal, hogy majd meg tudom nyitni azokat az embereket, akik még bizonytalanok, nem tudják, hogy fogjanak hozzá. A mai világ nyilván arról szól, hogy egy perc alatt be tud robbanni az ember, ha megvan benne a potenciál. Nekünk az a dolgunk, hogy olyan mezőnyt hozzunk össze, akikben látjuk a rációt. Szerintem ugyanúgy izgulok, mint a fellépők.”

– mondta Papp Szabi.


Szintén a tehetségeket keresi majd az ötödik zsűritag, aki nem más, mint a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid.

Soha semmilyen hasonló műsorban nem voltam jelen az elmúlt évek során, ennek több oka is van. Úgy érzem, most vagyok egy olyan életszakaszban, amikor nagyon szeretnék vissza is adni, mert én nagyon sokat kaptam a zenétől, a közönségtől és szeretnék segíteni az új generációnak. A Megasztár közelebb áll hozzám, mint bármilyen más tévés formátum. Zsűritagként a valódiságot fogom keresni, az őszinteséget, a személyiséget, ami a legfontosabb az énektudás, az affinitás mellett. Bevallom, hogy a többiekkel elég komfortosan mozgunk, többükkel is van közös dalunk, nagyon régóta ismerek és tisztelek mindenkit és ez remek alap lesz a közös szakmai munkához.”

– osztotta meg gondolatait Marsalkó Dávid.

Aki úgy érzi, hogy szeretné magát megméretni, megteheti, ugyanis a héten még várják a versenyzők jelentkezését ezen a linken. A Megasztár győztesének nyereménye valóban sorsfordító: 40 millió forint, egy Los Angeles-i dalfelvétel és egy videóklip.

(via TV2 Sajtószoba)