Összegyűjtöttük a legjobb filmeket a hétfői tévézéshez

Pihend ki a hét első munkanapját ezekkel a filmekkel!

Pénzes cápa - Filmcafe, május 3. hétfő, 19.10h

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel. Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.

 

Misztikus játék - Filmbox Plus, május 3. hétfő, 19.35h

Gilles Gabriel (Alain Chabat), a nyolcvanas évek popsztárja a nagy visszatérés előtt áll. Egykori nagy slágerét újra játsszák a rádiók, és minden adott, hogy újra a csúcsra érjen. Vagyis adott lenne, ha Gilles nem ütné el véletlenül Ranut (Daniel Auteuil), a kelekótya könyvelőt. A baleset következtében Gilles nem elég, hogy meghal, de lelke Ranu fejébe költözik. A bogaras aktakukac koponyájában e nélkül is elég nagy volt a zűrzavar, de most, hogy két albérlő próbál osztozkodni rajta, teljes lesz a káosz!

 

A Konyhafőnök - Zé közbelép! - RTL Klub, május 3. hétfő, 20.15h

A népszerű gasztroreality a 8. évadával és újabb izgalmas fordulatokkal látható az RTL Klub műsorán. Idén is bepillantást nyerhetnek a nézők a casting nem mindennapi időszakába, ahol ezúttal is garantáltak a hatalmas kiborulások, a botrányok, a megható és vicces pillanatok. Sokan még mindig nehezen tűrik a kritikát és ennek most is hangot adnak. Újra amatőr szakácsok teszik próbára tudásukat. Hosszú évek várakozása után Fördős Zé végre csapatot kap, így egy új színnel bővül a paletta: jön a sárga csapat! Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé próba teszik ízérzéküket, a jelölteket és egymást is. A versenyzőkre egyre extrémebb feladatok várnak, melyeket most is időre kell teljesíteniük. A verseny tétje továbbra is óriási: A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! A Konyhafőnök - Zé közbelép! premier részei hétköznap esténként az RTL Klubon! Az epizódok visszanézhetők az RTL Most platformon..

 

Ki nevel a végén? - Film Mánia, május 3. hétfő, 21h

Dave Buznik (Adam Sandler) átlagos, hétköznapi, látszólag nyugodt ember, akit egy repülőgépen lezajlott incidens után a bíróság indulatkezelési terápiára kötelez. Pszichiátere dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson) nem mindennapi figura és terápiás módszerei sem mondhatóak szokványosnak. Rydell hamarosan beköltözik Dave lakására is, és a kezelés ideje folyamatosan vele marad. Furcsábbnál furcsább helyzetek követik egymást, amik látszólag nem szólnak másról, mint Dave további ingerléséről, akinél akkor szakad el végleg a cérna, mikor Rydell elhódítja tőle a barátnőjét.

 

Aludj csak, én álmodom - Viasat3, május 3. hétfő, 21h

Lucy (Sandra Bullock) élete eléggé magányos, pedig szemrevaló lány. A metrón árulja a jegyeket, egyedüli boldogsága egy kedves fiú, aki minden nap elrobog előtte. Lucy véletlenül megmenti a vágányok közé esett fiú életét. Peternek (Peter Gallagher) hívják és ájultan talán még helyesebb: szerelem ez második látásra. Azonban a gond súlyosabb, Peter kómába esik. Lucy meglátogatja őt a kórházban, ahol a nővér Peter barátnőjeként mutatja be őt a családnak. Rögtön befogadják Lucyt, aki életében először érzi a család melegét. A családdal töltött idő alatt rájön, hogy beleszeretett Peter bátyjába, Jackbe (Bill Pullman). Mi fog történni, ha Peter végre felébred a kómából?

 

Tű a szénakazalban - Filmcafe, május 3. hétfő, 21h

Faber a legkíméletlenebb és legagyafúrtabb német ügynök a második világháború idején. A "Tű" fedőnevű kém a közelgő partraszállásról próbál információkat gyűjteni Angliában. A férfi felfedez egy reptérnek álcázott makettfalut. Rájön, hogy a szövetségesek így akarják megtéveszteni a német felderítést. A létfontosságú információ birtokában Tű, az angol titkosszolgálat embereivel a nyomában, elindul a skóciai találkozóhelye felé, ahol egy tengeralattjáró várja. Menekülés közben azonban hajótörést szenved, és egy kis szigetre kerül. Lucy és a férje veszi pártfogásba.

 

Koronaékszerek - Filmbox, május 3. hétfő, 22.40h

Fraganciát letartóztatják azzal a váddal, hogy megkísérelte meggyilkolni Richard Perssont, az egyik hatalmas gyártulajdonos fiát. De valóban ez történt? Amióta ugyanis megszülettek a svéd kisvárosban, a sorsuk elválaszthatatlanul egybefonódott. A rendőrségi kihallgatás során feltárul a nő különös története. Fragencia szegényes körülmények között nőtt föl. Serdülőkorában találkozott élete nagy szerelmével, a jéghokisztár Petterson-Jonssonnal. Mindez szerepet játszott a történtek alakulásában, ami a végzetes éjszakához vezetett.

 

Véres utcák - Film Mánia, május 3. hétfő, 23h

Tommy Santoro tengerészgyalogosnak áll, hogy minél távolabb kerüljön a szervezett bűnözés kötelékében álló családjától. A háború miatti kiábrándultsága azonban fegyelemsértéshez vezet, és hamarosan döntésre kényszerül: a következő éveit rács mögött tölti, vagy visszatér az aljas utcákra, és spicliként segíti az FBI-t egy maffiafőnök letartóztatásában. Az együttműködést választva hazautazik öccséhez és unokafivéréhez, akik távollétében arra az útra léptek, melyet mindenáron megpróbált elkerülni: gengszterré váltak.