Összegyűjtöttük, milyen új műsorokkal indítja az őszt a TV2, az RTL és a Viasat3

Az őszi szezonban régi formátumok új évadai és vadonatúj műsorok várják a tévézőket. Lesz miből válogatni!

Ahogy azt nemrégiben írtuk, az idei őszi televíziós idény az új műsorstruktúrájával alaposan átírja a majd a TV2 és az RTL hétköznapjait és hétvégéit, így a nézőkét is. Lássuk is szép sorjában, hogy hogyan!

 

A TV2 új műsorai

  • Szeptember 2-én szombaton este egy különkiadással érkezik a Szerencsekerék, ami a rákövetkező hetekben már nem naponta, hanem hetente lesz látható, Szerencsekerék VIP címmel. A speciális epizódokban 3-3 sztárversenyző pörgeti majd a kereket, teszi próbára tudását és szerencséjét, és száll harcba a nyereményekért. Az első különkiadásban a „Zsűrik éjszakáján” a Sztárban Sztár leszek! mesterei, Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci játszanak majd.
  • Szeptember 3-án vasárnap kezdődik ugyanis a Sztárban sztár leszek! negyedik évada. A világ minden tájáról, Kanadából, Szicíliából és Londonból is érkeznek majd a TV2 stúdiójába lelkes utánzóművészek, akiknek Köllő Babett, Majka, Pápai Joci és Tóth Gabi elé járulva kell szórakoztató produkciókat bemutatni. A győztes 2023-ban nemcsak az ország legsokoldalúbb előadója címével gazdagodik, hanem 20 millió forint készpénzzel, továbbá egy 10 millió forint értékű autóval is.
  • Szeptember 4-től jön Ördög Nórával, Vomberg Frigyessel, Krausz Gáborral és Wolf Andrással a TV2 gasztro-tehetségkutatója, a Séfek séfe. Az ötödik évad során hétköznap esténként ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek majd meggyőzni a 3 profi Séfet arról, hogy ők a legjobbak a konyhában, a főzős reality végén pedig kiderül, hogy ki lesz a címbéli Séfek séfe, azaz ki nyeri meg a 10 millió forintot és a szakmai továbbképzést Franciaország egyik legnívósabb séfiskolájában.
  • Szeptember 10-én vasárnap vadonatúj műsorral bővül a TV2 szórakoztató műsorainak hétvégi kínálata: Szerencsekerék VIP és a Sztárban Sztár leszek! mellé érkezik a Mutasd a hangod!, egy meghökkentő zenei show is, igazi sztárparádéval és adásonként 5 millió forintos főnyereménnyel. A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségei azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek hat civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük. Ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként. A műsorvezető Stohl András lesz.

 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az RTL új műsorai

  • Szeptember 2-án, szombat este 20:00-kor elstartol a The Voice Magyarország, Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis és Manuel pedig a Válogatókon fogják eldönteni hétről hétre, kik kerülhetnek be a csapatukba, majd később a Párbajba és a Kiütés után az Élő show-ba. A Válogatók alatt a műsorvezető, Istenes Bence sem fog tétlenkedni, hiszen ő az, aki a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket és hozzátartozóikat.
  • Szeptember 3-tól minden vasárnap 19:00-tól jelentkezik az RTL műsorán a Cápák között 6. évada. Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter személyében két Cápalány csatlakozik a Cápák köréhez, azonban a csapat jól ismert tagjai közül Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András is visszatérnek.

 

Forrás: RTL

 

A Viasat3 új műsorai

  • Geszti Péter augusztus 28-án a VIASAT3 képernyőjén tér vissza a televíziós piacra az Adom a napom című műsorral, hogy a legvalódibb találkozásokat hozza el a nézőknek. A rendhagyó, magyar fejlesztésű cross-platform formátum egész napos élményt kínál: a hírességek napjába egy online felületen, élőben nyerhetünk betekintést, majd 20 órakor Geszti Péter vendégeként ülnek le beszélgetni egy stúdióban, amit szintén élőben láthatunk, méghozzá a VIASAT3-on. Az Adom a napom célja, hogy a meghívottak egy új, eddig nem ismert oldalukat mutassák meg, a lehető legőszintébb módon. A vendéglistát olyan nevek gazdagítják, mint Alföldi Róbert, Curtis, Gálvölgyi János, Kajdi Csaba „Cyla” vagy Majoros Hajnalka.

  • A VIASAT3 visszatér legikonikusabb műfajához, a társkereső realityhez, a műsor ősszel indul majd. Az ITV Studios Make Love, Fake Love című formátumának hazai verziója Dubrovnikban forog, egy mesés tengerparti villában. Az itthon Szingli vagy svindli néven debütáló taktikai társkereső reality műsorvezetője Liptai Claudia lesz, a részek pedig ősszel kerülnek majd a képernyőre.