Párharc: a kínos kellemetlenség legalja

A mindig aktuális kérdés újra felmerül: van ennél lejjebb? Egyelőre nincs.

A Párharc aktuális évadával kapcsolatban felmerül egy igen súlyos probléma. Ugyan soha nem akartam azok táborát erősíteni, akik egy cikk vagy egy műsor szereplői kapcsán minden gondolkodás vagy utánajárás nélkül csak annyit kommentelnek, hogy “Ezek meg kik?”, vagy “Ismernem kéne?”, Illetve “Kik ezek és kit érdekel, hogy mi van velük?”, de eljött ez az idő. A Párharc szereplői között rögtön vannak olyanok, akik számomra teljesen ismeretlenek. És nem tudom eldönteni, hogy ez most azért van, mert ez már egy vegyes vágott, celeb-civil évad, vagy azért, mert nem követek minden 5000 feletti lájkolóval/követővel rendelkező wannabe influencert az Instán, Tiktokon, Vinteden a Debrecen-Budapest vonalon meg a Marketplace-en. Lehet, hogy több TV2-t kéne nézni, és akkor képben lennék. 

Sebaj, mert az ismeretlen szereplőket kibalanszírozza Gáspár Győzike és Gáspárné Bea asszony, akit mindenki csak BEJJJA ASSZONYnak hív. Oké, tehát fel vagyunk ültetve a nosztalgia- és a trashvonatra, a mézédes, lágyan csordogáló, agyzsibbasztó alpári szórakozás garantált. Ezt hinné az ember, de szerintem már eleve baj, ha valahol Győzike feltűnik: lásd békemenet, Fradi meccs. 

Forrás: TV2 Play

 

Persze, lehet nevetni Győzikén, de újat már nem tud hozni. Oké,  képes még így is meglepetést okozni. Amikor a villába megérkezve találkoznak a már ott lévő első párral, Dáviddal és a csajával (ők lennének a rejtélyes ismeretlenek egyike- a szerző) Győzike olyan őszinte ledöbbenést színlel, hogy megérdemelne egy repi ajándékokkal megbundázott Golden Globe- díjat Návai Anikótól. Győzike el is mondja az interjúban, hogy nagyon megörült, hogy itt van DANI, mert DANIval minden héten eljárnak teázni vagy almaszörpözni, de egyszer sem mondta neki, hogy itt lesz, ezért most haragszik is, de örül. Tehát minden héten eljár hörpinteni a csávóval, de még azt sem tudja, hogy nem Daninak, hanem Dávidnak hívják. (Persze itt nem Meggyes Dávid a lényeg, hanem Stana Alexandra az, akit ismerni kéne, mivel táncosnő, mesterdiplomás táncpedagógus, koreográfus. Tehát ő a híres ember a családban, nem a pénzügyi zseni, Dávid.)

Van még itt youtube-os rapelésből karriert csinált Nemazalány is meg a Farmban, A Nagy Ő-ben és a felejthetetlen Kőgazdag fiatalokban is nagyot alakító Tuvic Alexandra. Ja, meg Király Peti, aki az Éjjel-Nappal Budapestben kezdte, de ami még ennél is fontosabb, hogy 2016-ban pont szerepelt egy Párharcra kísértetiesen hasonlító műsorban, a Nyerő Párosban. A névtelenek neves névsorát erősíti még Rékasi Zsigmond és párja valamint Salander Dorkáék, de térjünk rá a tartalomra.

Forrás: TV2 Play

 

A szegény ember Nyerő Párosa nem atomtudósoknak készült.

A játékok olyan fapadosak, mintha egy kétbalkezes, de lelkes apuka eszkábálta volna össze az egészet a hátsó udvarban. Ezért kellenek bele olyan SZÓRAKOZTATÓ elemek, hogy a lányoknak szájjal kell kibogozniuk egy kötélcsomót, ami a párjuk nemi szervéhez kínosan közel van elhelyezve. Győzike ebből kihozza a maximumot, de annyira, hogy Stohl vöröslő fejjel, fuldokolva röhögve csapkodja az asztalt. 

Bejjja, há’ bukjá rá!

Van itt minden, ami egy 9 éves gyerek szülinap zsúrján előfordulhat: 

Forrás: TV2 Play

 

De az évad nagy poénja az lesz, amikor Győzike megküzd démonával, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik ősi évadából elhíresült mondására (Jáj, more, ez nagyon kígyó!) rácáfol és szájába vesz egy kígyót. Mondjuk legalább konzekvens a műsor, hisz az előző évad sem volt egy nagy durranás:

Kínzással is felér az új Párharc

A TV2 extrém páros vetélkedőjének második évada nem rúgja rá az emberre az ajtót.

Tovább