Rejtett szexjelenetet találtak a Harry Potterben

A Tekergők Térképe szerint nem csak tekeregtek azok a fránya roxforti diákok.

A Marvel-filmek óta vált szokássá, hogy a film legvégéig érdemes bent maradni a moziteremben, hiszen a stáblista után mindig van egy plusz jelenet, amit általában nem érdemes kihagyni. Pedig ez nem új találmány, a türelmesek már korábban is láthattak hasonlót. A Harry Potter és az azkabani fogoly végét gyaníthatóan nem olyan sokan nézték végig, hiszen a Tekergők Térképén feltűnő neveken túl csak bóklászgató lábnyomokat láthatunk, és hát lássuk be, egy idő után már nem valami izgalmas. Persze, John Williams mesteri filmzenéje miatt a rendesebbek azért becsülettel végigülték a betűket is - ők talán már akkor kiszúrták, amit a Screengeek csak most fedezett fel.

Egy pikáns jelenetet a Roxfort egyik sötét sarkában!

Russ Wetherell, a végefőcím animátora egy kis tréfának szánta, amolyan "fáskamra mögötti" jelenetnek, amit a gyerekek nem értenek meg, de a szemfüles felnőttek jót derülhetnek rajta.

Forrás: Warnes Bros.

 

Persze mondhatnánk, hogy csak egy távoli, sötét zugot kerestek a varázslótanoncok, ahol nem találhat rájuk sem Hóborc, sem Frics és Mrs. Norris, és nyugodtan romantikázhatnak. Azok a lábnyomok azonban egészen egyértelműen bensőségesebb szintre helyezik a romantikus együttlétet. Mit is mondhatnánk erre a leleményre?

10 pont a Griffendélnek!