Remake készül a Walker, a texasi kopóból – de Chuck Norris nélkül!

A 79 éves akciósztár helyett Jared Padalecki fog modern cowboyként rendet tenni Texasban.

A Deadline magazin exkluzív információi szerint a CBS tévécsatorna a Magnum és a MacGyver után újabb régi klasszikust porolna le: modern verzió készülne az 1993-tól egészen 2001-ig futó Walker, a texasi kopóból is, amiben a kultikus népszerűségnek örvendő, szakállas akciósztár, Chuck Norris rúgta és lőtte le a texasi gazfickókat!

Az új verzió főszereplője azonban nem ő lenne, hanem Jared Padalecki, aki már 15 évad óta alakítja a paranormális ügyek után nyomozó Sam Winchestert a Supernatural (nálunk: Odaát) című, hamarosan befejeződő misztikus sorozatban, de emlékezhetünk rá a Szívek szállodájából is. Az új Walkerben ő is Cordell Walkert, a bátor Texas Rangert alakítaná, aki többévnyi embert próbáló nagyvárosi nyomozás után nyugodtabb évekre számítva áthelyezteti magát szülővárosába, Austinba, ahol azonban egy nyomozónővel együtt ugyanolyan fáradhatatlanul kénytelen üldözni a bűnt, mint korábban.

Az Walker reboot vezető írója és producere Anna Fricke lesz, aki korábban olyan tévésorozatokon dolgozott, mint a Valor, a Wayward Pines, a Különvélemény, a Dawson és a haverok vagy a Being Human - Emberbőrben. Producerként segíti a projektet Dan Lin, aki részt vett korábban az összes Lego és Godzilla-film valamint az Az 1-2 elkészítésében (de a Halálos fegyvert is ő támasztotta fel tévésorozatként), emellett maga Padalecki is executive producer kreditet kapna a sorozatban.  (via Screenrant)