Robin Williamst szívszorító viszontlátni

Itt az első előzetes az HBO által készített dokumentumfilmről, a Robin Williams: Come Inside My Mindról, ami a néhai komikus pályáját követi a kezdetektől 2014-es öngyilkosságáig.

Az alkotásban – aminek maga Williams a narrátora – a hozzá valaha legközelebb állt emberek segítségével mutatják be, micsoda magasságokat és mélységeket járt be a sztár élete során. A filmben megszólal többek közt Billy Crystal, Eric Idle, Whoopi Goldberg, David Letterman és Steve Martin is.

Forrás: Peter Kramer / Getty Images

 

A doku nem titkolja el Williams sötét oldalát, például a drogokkal való küzdelmét és egyéb nehézségeit. „A színpadon ő volt a mester, ott igazán elemében volt. De a színpadon kívül

úgy éreztem, úgy kaparja össze magát”

– árulta el néhai kollégájáról Steve Martin. De még szívbemarkolóbb, amikor a sztár saját maga vallja be, hogy a stand-up jelenti számára a túlélést.

A Robin Williams: Come Inside My Mindban természetesen a színész családtagjai is megszólalnak. „Apám nem mindig érezte úgy, hogy jól boldogul, mégis

ő volt a legsikeresebb ember, akit ismertem”

– mondja például róla fia, Zak. A Marina Zenovich (Roman Polanski: Üldözött és imádott) rendezésében készült művet július 16-án mutatja be az amerikai HBO.


(via Variety)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.